,

PERFECT GENTLEMAN 1 KG

48,50 

D&H Perfect Gentleman on monipuolinen yrttiseos rauhoittamaan ja tasapainottamaan stressaantuneen, yliherkän, herkästi hermoilevan, jännittävän tai helposti kuumenevan hevosen käytöstä. Suositellaan erityisesti ruunien ja oriiden hormonaalisista syistä johtuvan levottoman käytöksen hillitsemiseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5029164008900 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell
D&H Perfect Gentleman on monipuolinen yrttiseos rauhoittamaan ja tasapainottamaan stressaantuneen, yliherkän, herkästi hermoilevan, jännittävän tai helposti kuumenevan hevosen käytöstä.

  • Suositellaan erityisesti ruunien ja oriiden hormonaalisista syistä johtuvan levottoman käytöksen hillitsemiseen.
  • Seoksen tarkoin valitut yrtit ovat kaikki tunnettuja rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksistaan.
  • Lisätty magnesium auttaa rauhoittamaan ja tasa-painottamaan hevosen käytöstä.

D&H Perfect Gentleman on monipuolinen yrttiseos, joka on tarkoitettu rauhoittamaan ja tasapainottamaan stressaantuneen, yliherkän, herkästi hermoilevan, jännittävän tai helposti kuumenevan hevosen käytöstä.

Suositellaan erityisesti ruunien ja oriiden hormonaalisista syistä johtuvan levottoman käytöksen hillitsemiseen.

Seoksen tarkoin valitut yrtit ovat kaikki tunnettuja rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksistaan.

Sitruunamelissa ja kamomilla sisältävät myös runsaasti luonnollisia anti-oksidantteja, jotka tukevat hevosen vastuskykyä ja hillitsevät tulehduksia.

Kamomillalla, kärsimyskukalla ja humalakasvilla on lisäksi ruoansulatusta ja suoliston ja vatsan toimintaa edistäviä vaikutuksia.

Lisätty magnesium auttaa rauhoittamaan ja tasa-painottamaan hevosen käytöstä. Se myös parantaa lihasten toimintaa lisäten hevosen suorituskykyä ja kestävyyttä. Lisäksi magnesium tukee vastuskykyä, ehkäisee tulehduksia ja nivelvaivoja sekä vahvistaa luustoa.

Paino 1200 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!
Shopping Cart
Scroll to Top