Meistä

Parhaat keinot sinun hyvinvoinnillesi

Rohtola on laadukkaiden ja hyvinvointiasi tukevien vitamiinien, ravintolisien ja luontaistuotteiden verkkokauppa. Valikoimastamme löydät puhtaat ja ekologiset yrtit, lisäravinteet, kukkatipat ja hyvinvointituotteet.

Meiltä tilatessasi voit aina luottaa siihen, että saat elimistöllesi parhaita mahdollisia ravintolisiä sekä vitamiineja. Lisäksi Rohtola on erikoistunut hevosten hyvinvoinnin edistämiseen ja tarjoaa lisäravinteita, rehuja ja tarvikkeita hevostesi hyvinvointiin. Otamme mielellämme asiakastoiveita vastaan, joten laitathan meille viestiä, mikäli valikoimassamme ei vielä ole lempituotteitasi.

Kauttamme saat myös konsultaatiota yrttien valinnassa ja käytössä, mikäli kaipaat ohjausta.

Tarinamme

Rohtola on erään naisen unelma hyvinvointiin keskittyvästä verkkokaupasta. Kiinnostus luontaistuotteita ja hyvinvointia kohtaan alkoi Rohtolan perustajan, Anne Alangon tutustuttua Kranio-sakraalihoitoon. Näiden opintojen myötä perustettiin Ama niminen vaihtoehtohoitoihin keskittyvän yritys. Vuonna 2015 Anne teki ensimmäiset hoitokeikkansa ja on siitä saakka kulkenut ympäri Pohjois-Suomen aina Kainuuseen, Pohjois-Savoon ja Keski-Pohjanmaalle saakka hoitamassa niin ihmisiä, hevosia kuin koiriakin. Varsinkin rakkaus hevosiin ja hevosten hyvinvointiin on aina näkynyt Annen työssä ja tekemisessä sekä asiakkaiden positiivisissa palautteissa. Pikku hiljaa Anne alkoi pakata auton kyytiin tukituotteita hoitojen tueksi ja hevosten parhaaksi. Näin alkoi myös ajatus Rohtolasta kyteä. Samaan aikaan tiedon ja ymmärryksen määrä hyvinvointia kohtaan on lisääntynyt niin, että oma verkkokauppa tuntui realistiselta jatkumolta. Vuoden 2021 aikana oli vihdoin aika luoda tämä unelma todeksi ja osaavien verkkokaupan ammattilaisten kanssa Rohtolasta tuli vihdoin totta!

Meillä Rohtolassa asiakkaidemme tarpeet ovat meille sydämenasia, siksi teemmekin jatkuvasti tuotekehitystä ja pyrimme kasvattamaan valikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita – kotimaisuutta, laatua sekä ekologisuutta unohtamatta!

Tiimimme

Anne Alanko, perustaja

Anne on pienestä pitäen kasvanut yrittäjän saappaisiin, toiminut monissa työtehtävissä ja ollut yrittäjänä niin hevosalalla, kauppiaana kuin vaihtoehtohoitojen yrittäjänä. Opintojen ja koulutusten määrä on kasvanut pitkäksi tiedonjanon myötä ja Annelle onkin tärkeää pysyä ajanhermolla niin kouluttautumalla kuin seuraamalla kansainvälisten ammattilaisten esimerkkiä. Mihinkään yhteen ei juurruta vaan itseä kehitetään koko ajan eteenpäin. Elämäntyötään hyvinvoinnin parissa Anne aikoo tehdä loppuun asti.

Siitä on jo aikaa, kun 12v Anne huolehti talven kovilla -40°pakkasilla, että ihka ensimmäinen poni Caro pysyy lämpimänä koleassa tallissa. Vasta vuosia, vuosia myöhemmin eri yrttien ja hoitomuotojen vaikutus hevosten hyvinvointiin alkoi toden teolla kiinnostaa. Nykyään omat hevoset nauttivat laadukkaista lisäravinteista sekä yrttikuureista ja saavat homeopaattisia tarpeen vaatiessa vaivoihinsa. Juurikin hevosten kautta Annen kiinnostus ja ura hyvinvoinnin saralla sai alkunsa. Tämän vuoksi meille Rohtolassa on tärkeää huomioida hevosten terveys hyvinvointituotteiden avulla. Parasta onkin nähdä, miten luontaistuotteilla saadaan maksimoitua niin eläinten kuin myös itsemme hyvinvointi. Ennaltaehkäisy on parasta lääkettä, sanoo Anne.

Anne

Perustaja

Luonnossa on voimaa

Yrtit ja luonnontuotteet hyvinvointia tukemaan

Tilaamalla Rohtolasta tuet pientä Siikalatvan Rantsilassa asuvaa pienyrittäjää! Rohtolasta tilataan eniten yrttejä! Laaja valikoima luontaistuotteita tukemaan niin omaa kuin hevosten sekä kissojen ja koirien hyvinvointia!

Shopping Cart
Scroll to Top