,

Munkinpippuri 200g, Eclipse Biofarmab

10,75 

Munkinpippuri on hormoneja tasapainottava yrtti. Sitä käytetään hormonaalisiin ongelmiin helpottamaan ja tasapainottamaan tammojen kiimaoireita sekä tukemaan säännöllistä kiimakiertoa.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7320270287745 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Yrtti tammojen hormonitoiminnan tasapainottamiseen.

  • Tukee hormonitasapainoa ja vakauttaa mielialaa
  •  Jauhettu optimaalista imeytymistä varten
  •  Muista tarkistaa maakohtaiset varoajat

Munkinpippuri on hormoneja tasapainottava yrtti. Sitä käytetään hormonaalisiin ongelmiin helpottamaan ja tasapainottamaan tammojen kiimaoireita sekä tukemaan säännöllistä kiimakiertoa.

Tammat kokevat usein stressaavaa hormonaalista epätasapainoa, kuten oriitkin. Merkit voivat olla mielialan vaihtelut, aggressiivisuus, ärtyneisyys tai vähentynyt suorituskyky. Munasarjat sijaitsevat suoraan satulan takana. Hormonihäiriö voi tehdä tamman olosta tukalan. Tämä voi ilmetä ratsastuksen aikana mm. liikkumisen vastenmielisyytenä, hännän heilaituksina, mutkitteluna tai jopa pukitteluna.

Munkinpippuria on käytetty satoja vuosia tukemaan hormonitasapainoa, alun perin ihmispuolella. Eclipsen Munkinpippuri tasapainottaa hormoneja luonnollisella tavalla, joka antaa mahdollisuuden hevoselle rentoon ja keskittyneeseen työntekoon. Eclipsen Munkippuria voi käyttää oireiden ilmetessä keväästä aina syksyyn asti esim. kiimojen yhteydessä. Tarvittaessa voit kuitenkin käyttää Munkippuria ympäri vuoden. Eclipse Munkinpippuri soveltuu myös ruunille, jotka käyttäytyvät orimaisesti ja cushingintaudin tasaamiseen.

Annostus: Hevosille 1.5 annosmittaa päivässä, poneille 1 annosmitta päivässä.
Annostusta voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan, annos ei välttämättä ole sidoksissa hevosen painoon. Sekoitetaan väkirehuun.
Koostumus: Munkpeppar (Vitex Agnus-Castus – Siveydenpuu)
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0.1%, tuhka 1.2%, raakarasva 5%, raakakuitu 51%
Ei suositella tiineille tammoille. 48 tunnin varoaika!

Paino 300 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Munkinpippuri 200g, Eclipse Biofarmab”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top