,

MSM 100% 500g, Eclipse Biofarmab

26,50 

100% puhdasta korkealaatuista MSM: ää. Orgaanista rikkiä, metyylisulfonyylimetaani.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7330824009969 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

100% puhdasta korkealaatuista MSM: ää. Orgaanista rikkiä, metyylisulfonyylimetaani.
MSM 100 – Metyylisulfonyylimetaani. Orgaaninen rikkivalmiste. 100% puhdasta korkealaatuista MSM: ää.

 

  • Orgaaninen rikki
  •  Tärkeää monille kehon toiminnoille
  • Vanhemmille hevosille

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on täydennysrehu, joka ylläpitää mm. hevosen nivelten ja kavioiden hyvinvointia. Se on orgaaninen rikki, joka on elimistössä luonnostaan esiintyvä yhdiste ja välttämätön kehon monissa eri toiminnoissa. MSM tukee solukalvojen joustavuutta ja läpäisykykyä ja näin edistää ravinteiden ja kuona-aineiden vapaampaa kulkua. Samanaikaisesti se varmistaa sidekudoksen terveyden ja tuottaa keholle raaka-ainetta sen luodessa uusia soluja. MSM on myös osatekijänä kehon prosessissa, joka korjaa ja uusii vahingoittuneita kudoksia ja elimiä. Puhtaassa muodossaan MSM on tuoksuton valkoinen kidemäinen aine, jolla on hiukan kitkerä maku. Kohtuullisina pitoisuuksina esiintyessään kehossa se auttaa varmistamaan kehon oikeanlaisen toiminnan mukaan lukien karvapeitteen ja kavioiden hyvinvoinnin.

Tämä täydennysrehu sopii kaikille hevosille ja etenkin kovassa valmennuksessa oleville kilpahevosille. Tukee erinomaisesti normaalia suuremmalla rasituksella olevien nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta. MSM auttaa ylläpitämään vanhenevien hevosten liikkuvuutta ja lihaksiston kuntoa. Rikki on ratkaisevan tärkeä sidekudoksen terveydelle, joten MSM on erinomainen aine hoidettaessa niveltulehdusta ja muita nivelten vaivoja. Eclipse Biofamabin MSM on lääkeainelaatuista metyylisulfonyylimetaania, johon ei ole lisätty sidos eikä muita lisäaineita. MSM:ää on vain vähäisessä määrin hevosille syötettävissä väkirehuissa ja heinässä, joka on tärkein MSM:n lähde. Hevosten ravintolähteet eivät kykene huolehtimaan hoidollisessa mielessä tarvittavasta MSM-tasosta.

Koostumus: MSM (metyylisulfonyylimetaani)
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0%, raakarasva 0 %, tuhka 0,05 %, raakakuitu 0%, natrium 0%.
Annostus: Yksi annosmitta kahdesti päivässä 10:n päivän ajan. Jatkoannostus yksi mitta kerran päivässä. Sekoitetaan hyvin väkirehuun. 1 annosmitta = 15 ml = 10 g. Muista verrata päivittäistä annoshintaa!

Paino 600 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MSM 100% 500g, Eclipse Biofarmab”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top