Bio Rosa ruusunmarjajauhe C.L. 1.5kg, Eclipse Biofarmab

29,90 

Eclipse Biofarmab hankkii raaka-aineensa Chilen vuoristosta, jossa ruusunmarja on kasvatettu ilman lannoitteita ja lisäaineita.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7330824008085 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Eclipse Biofarmab hankkii raaka-aineensa Chilen vuoristosta, jossa ruusunmarja on kasvatettu ilman lannoitteita ja lisäaineita.
Bio Rosa CL – Yhtä kaunista on retket luontoon kuin hyvinvoivat ja terveet hevoset, joilla on edellytykset upeille suorituksille

  • 100% puhdasta ruusunmarjajauhetta vuoristosta. Heti käyttövalmis.
  •  Runsaasti C-vitamiinia, galaktolipidejä ja antioksidantteja
  •  Elämänlaatuun

Bio Rosa CL (Rosa Canina) sisältää runsaasti luonnollista C-vitamiinia, antioksidantteja, aminohappoja, mineraaleja, hivenaineita ja orgaanisia happoja. Näiden aineiden korkein pitoisuus on Koiranruusun kiulukoiden kuoressa ja kaikki nämä ainesosat hevosta pysymään terveenä ja hyvinvoivana.
Bio Rosa CL on täynnä terveydelle tärkeitä ainesosia ja ne toimivat yhdessä paremman terveydentilan saavuttamiseksi. Ruusunmarjajauhetta käytetään laajalti ihmisille ja sen teho on todistettu useissa tieteellisissä julkaisuissa. Tutkimuksia on tehty sekä ihmisillä että eläimillä.
Ruusunmarja-jauheen on havaittu lievittävän niveltulehduksen ja nivelsäryn oireita. Vaikuttava aine on mm. ruusunmarjan sisältämä galaktolipidi. Koiranruusun kiulukoiden galaktolipidipitoisuus on erittäin suuri. Galaktolipidit auttavat tuottaamaan kollageenia ja rustoa, jotka suojaava luuston ja nivelten pintaa.

Eclipse Biofarmab hankkii raaka-aineensa Chilen vuoristosta, jossa ruusunmarja on kasvatettu ilman lannoitteita ja lisäaineita. Kuoret lämpö kuivataan ja puhdistetaan mekaanisesti ja sen jälkeen kylmä säilytetään, jotta ne säilyvät 100%:sti pakkaamiseen asti ja siten ovat 100%:sta laatua kulutukseen asti.

Annostus: Päivittäin 5g/100kg. Kovassa valmennuksessa oleville hevosille rasituspäivänä 10g/100kg kahdesti päivässä. Nopeisiin tuloksiin päästään kaksinkertaistamalla annos neljän viikon ajan. Sekoitetaan suoraan väkirehuun, päiväannos jaetaan mieluiten kahteen eri ruokintaan. 1 mitta = 25 g. 1,5kg riittää noin 52 päivää 500 kilon painoisella hevosella.

Koostumus: Kuivattua ja jauhettua koiranruusun kiulukoiden kuorta. Kuivattu ja jauhettu kuori, joka sisältää runsaasti galaktolipideja, orgaanisia happoja ja noin 30 vitamiinia ja aminohappoja.
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 6,5 %, tuhka 6,5 %, raakarasva 5 %, raakakuitu 33 %, natrium 0 %.

Paino 1700 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bio Rosa ruusunmarjajauhe C.L. 1.5kg, Eclipse Biofarmab”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top