Rehut

Rohtolasta korkealaatuiset, vitamiinirikkaat  Dodson&Horrell  rehuvalikoima joka tarjoaa täydellisiä ravitsemusratkaisuja korkean suorituskyvyn  kilpailuhevosille, kuin harraste-, näyttely-, jalostus ja vapaa-ajan hevosille. Rehuratkaisut  myös hevosille, joilla on lisätarpeita, kuten seniorit, metaboliset, kaviokuumeiset jne, jotka tarvitsevat jokapäiväistä tukea rehusta, kuten enemmän kuitua tai painonhallintaa.

Havens rehut on laadukas Hollantilainen täysrehu, jossa mm. Gastro++ joka erinomainen rehu vatsahaavaiselle hevoselle

Kotimainen Speedex on edullisempi rehu merkki, jossa rehuja peruspollen tarpeista kisahevoselle.

”Seuraavia rehumerkkejä saatavilla jotka voi laittaa samaan lavaan.
– #Havens, #Speedex, # RS Mustang ja #Dodson&Horrell (voi olla samalla lavalla) (tälle lavalle voi ottaa kanarehuja myös)
– #Pavo (vain Pavoa lavalla)
– #Marstall (vain Marstallia lavalla)
Minimi lava toimitusmäärä 100kg /lava,  voi tilata myös yksittäin, noutona ja postitettuna.
Noissa rehumerkeissä löytyy kyllä jokaiselle jotakin on kivennäistä, kasvatusrehua, kilparehua, harrastehevosen rehua, mysliä, alfa alfaa jne Ja kotitarvekanalan pitäjille saatavilla, vehnää, kauraa ja kanarehuja.
Haluatko tarjouksen? Tehkää kimppa jos ei omat hepat riitä kuluttamaan.”  Kysy lavatarjousta sähköpostilla [email protected]
Ja Hox, voit kysyä myös sellaisia mitä ei nyt valikoimassa ole. Olemme joustava, asiakasta kuunteleva ja palveleva toimija, voimme räätälöidä toimituksia.
Suodatin

Näytetään tulokset 1–12 / 50

Shopping Cart
Scroll to Top