Ale!
,

Nutri-Calm 1l, Foran

27,12 

Rauhoittava ravintolisä tarvittaviin tilanteisiin, kuten matkustus, näyttelyt, kilpailut Sisältää B-vitamiineja, magnesiumia ja L-tryptofaania. Parasta ennen 4/2024

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7330824011917 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Foran

Equi-Calm – Nutri-Calm on ravintolisä stressitilanteisiin ja kilpailujännitykseen.

  • Rauhoittava ravintolisä tarvittaviin tilanteisiin, kuten matkustus, näyttelyt, kilpailut
  • Sisältää B-vitamiineja, magnesiumia ja L-tryptofaania
  •  Ei varoaikaa

Nutri-Calm on luonnollinen lisäravinne, joka rauhoittaa hevosen temperamenttia stressitilanteissa kuitenkaan alentamatta suorituskykyä. Kilpailutilanteisiin, näyttelyihin, matkustamiseen kaikkeen mihin tarvitaan tasapainoa ja keskittymistä, tekemättä hevosta uneliaaksi. Nutri-Calm on nestemäinen, se maistuu hyvältä, imeytyy nopeasti ja säilyy erittäin hyvin myös talliympäristössä. Valoa läpäisemättömät tiiviit pakkaukset suojaavat vitamiineja bakteereilta ja sieniltä.

B-vitamiinit tasapainottavat keskushermostoa. Magnesium rentouttaa lihaksia ja säätelee sydämen rytmiä sekä hermosto signaaleja. L-tryptofaani on välttämätön aminohappo ja sen on serotoniinin esiaste. Serotoniini on välittäjäaine, joka liittyy pelon ja stressin estämiseen.

Joillekin hevosille rehun sisältämät magnesium-, B-vitamiini ja L-tryptofaani määrät ovat riittämättömiä stressitilanteissa. Lisäämällä näitä aineosia on mahdollista tasapainottaa hevosen temperamenttia.

  • Nutri-Calmin annostelu on helppoa rehun sekaan, parhaan tuloksen saavuttamiseksi liuosta voidaan antaa useana päivänä peräkkäin, 1 – 7 päivää tapauksesta riippuen.
  • Voidaan myös tarpeen vaatiessa antaa päivittäin.

Saatavilla tuubissa Nutri-calm geeli, joka on kätevä esim. kilpailutilanteissa!
Lisäaineet per kg/per 50 ml
Vitamiinit: Niasiini1653mg/100 mg, B1-vitamiini 2479mg/150 mg, B6-vitamiini 826mg/50mg, B12-vitamiini 2149mcg/130 mcg, Magnesium1653mg/100 mg
Aminohapot: 3.4.1 L-Tryptofaani 33058mg/2000mg
Koostumus: Sorbitoli, Glyseriini, Magnesiumsulfaatti
Ravintoaineet: Raakaproteiini 3,03%, raakarasva 0,1%, tuhka 0,8%, raakakuitu<0,1%, kosteus 45,2%, hiilihydraatti (NFE) 49,3%.
Annostus: (Ellei eläinlääkäri toisin määrää) Täysikokoinen hevonen: 50 ml/pvä, ponit: 25 ml/pvä.
Sekoitetaan väkirehuun. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan Equi-Calmin annettavan 7 päivää. Ravista hyvin ennen käyttöä!

Paino 70 g (gramma)

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nutri-Calm 1l, Foran”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top