,

BioMagnesium 400g, Eclipse Biofarmab

13,80 

Magnesium on yksi tärkeimmistä elimistön mineraaleista, jota tarvitaan monien entsyymien toimintaan ja se on tärkeä lihasten ja hermoston normaalin toiminnan ylläpitämiseksi.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7330824006494 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Ainutlaatuinen yhdistelmä kelatoitua magnesiumia, jolla on erittäin korkea imeytyvyys.
Biomagnesium – Ainutlaatuinen yhdistelmä kelatoitua magnesiumia, jolla on erittäin korkea imeytyvyys. Käytetään, kun rehun magnesiumpitoisuus on riittämätön vastaamaan hevosen tarpeita.

  • Magnesiumi, jolla on korkea imeytyvyys
  •  Käytetään, kun rehun sisältö ei riitä vastamaan hevosen magnesium tarvetta
  •  Voidaan käyttää myös jännittyneille ja hermostuneille hevosille

Ainutlaatuinen yhdistelmä kelatoitua magnesiumia, jolla on erittäin korkea imeytyvyys. Käytetään, kun rehun magnesiumpitoisuus on riittämätön vastaamaan hevosen tarpeita.

Magnesium on yksi tärkeimmistä elimistön mineraaleista, jota tarvitaan monien entsyymien toimintaan ja se on tärkeä lihasten ja hermoston normaalin toiminnan ylläpitämiseksi.

  • Vapisevat lihakset ovat usein merkki alhaisesta magnesiumtasosta. Magnesiumin puute voi aiheuttaa lihasheikkoutta ja väsymystä, koska lihastyö vaatii magnesiumia.
  • Magnesium on tärkeää sydämelle ja koko verenkiertoelimistölle. Noin 60% kehon magnesiumista löytyy luustosta ja on tärkeä luuston kehittymiselle.
  • Magnesium toimii yhteistyössä kalsiumin ja fosforin kanssa.

Magnesiumia häviää kehosta päivittäin ulosteen ja virtsan mukana, noin 6mg/painokilo. Magnesium ei varastoidu kehoon ja sen takia se on mukana päivittäisessä ruokinnassa. Monin paikoin Suomen maaperässä on hyvin vähän magnesiumia, siksi Biomagnesium lisäravinteen käyttö on tärkeää. On siis havaittu, että sekä ihmisillä että hevosilla on usein magnesiumin puute. Hermostuneille hevosille on usein hyötyä magnesiumin lisäannostelusta.

Syynä nykyisen magnesiumin puutteeseen on heikentynyt maaperä, mutta se voi johtua myös johtua siitä, että kalsiumin ja magnesium suhde on väärä. Kalsiumin ja magnesiumin välisen suhteen tulisi olla 5: 2.

Eclipse Biofarmabin BioMagnesium sisältää magnesiumia, jonka biologinen imeytyvyys on ainutlaatuinen yhdistelmä helposti absorboitua magnesiumoksidia, magnesiumfosfaattia ja magnesiumkelaattia. Kelatoitunut on termi, kun mineraali on proteiinin sidottu, mikä on erityisen tärkeää nopean biologisen hyödynnettävyyden kannalta.
Koostumus: Magnesiumoksidi, magnesiumfosfaatti, magnesiumkelaatti.
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 2,8 %, raakarasva 0 %, raakakuitu 0%, tuhka 72,7 %, kosteus 1 %, magnesium 28,9 %, natrium 0%, fosfori 1,1 %.

Annostus: 1 – 2 annosta päivässä, sekoita hyvin rehun sekaan.
1 annosmitta = 10 g antaa 2,9 g magnesiumia ja 0,11 g fosforia

Paino 500 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BioMagnesium 400g, Eclipse Biofarmab”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top