,

Bioluron 1l, Eclipse Biofarmab

35,10 

Bioluron on nestemäinen täydennysrehu, joka täydentää kehon hyaluronihapon määrää nivelnesteessä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että hyaluronihappo (HA) imeytyy verenkiertoon ja sitä kautta niveliin suun kautta annettavana täydennysrehuna.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7330824008887 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Nestemäinen hyaluronihappo.

Bioluron – Lisää energiaa kilpailuihin ja kovan rasituksen yhteyteen.

  • Suurimolekyylipainoinen hyaluronihappo
  • Vanhenevista hevosista kovassa rasituksessa oleville hevosille
  • Ei varoaikaa!Hyaluronihappoa (HA) on luonnostaan suuria pitoisuuksina eläinten ja ihmisten rustoissa, nivelnesteessä, napanuorassa ja silmissä. Hyaluronihappo on erittäin tärkeää komponentti nivelten normaalissa toiminnassa.

Bioluron on nestemäinen täydennysrehu, joka täydentää kehon hyaluronihapon määrää nivelnesteessä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että hyaluronihappo (HA) imeytyy verenkiertoon ja sitä kautta niveliin suun kautta annettavana täydennysrehuna.

  • Hyaluronihappo toimii nivelnesteessä ikään kuin vaimentavana ja voitelevana ainesosana.
  • Hyaluronihappo voi sitoa suuria määriä vesimolekyylejä ja on tärkeä osa normaalia nivelnestettä.
  • Se on sakeaa ja samanaikaisesti siinä on suuri viskositeetti (nesteen virtausvastus), joten hyaluronihappo vaimentaa niveleen kohdistuvaa rasituskuormaa.
  • Kun nivelnesteessä luonnostaan olevan hyaluronihapon määrä laskee nivel menettää joustavuuttaan ja altistuu helpommin vaurioille.
  • Levossa keho tuottaa uutta hyaluronihappoa ja palauttaa nivelnesteen ominaisuuksia.
  • Jos keholla ei ole riittävästi aikaa uuden hyaluronihapon muodostukseen suhteessa liikuntaan nivelten toimivuus heikkenee.

Eclipse Biofarmabin Bioluronin hyalorinihappo molekyyli on erittäin laadukas ja se omaa erittäin suuren molekyylipainon (1 300 000 Da:ta). Bioluron päivittäisenä ruokintalisänä auttaa pitämään nivelten toiminnan optimaalisena.

Koostumus: Vesi, hyaluronihappo (5 mg / ml)
Lisäaineet per 1 l/per 20 ml: Emulgointiaine: E422 Glyseroli 200g/4g Stabilointiaine: E330 Sitruunahappo 600mg/12mg Säilöntäaine: E202 Kaliumsorbaatti 1000mg/20mg
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0.5%, raakarasva 0%, raakakuitu 0%, tuhka 0.7%, vesi 52 %, natrium 0%
Annostus: 10 ensimmäisen päivän ajan hevoset 20 ml ja ponit 10ml aamuin illoin. Jatkossa hevoset 20 ml/vrk ja ponit 10 ml/vrk

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top