, ,

Photizo® Vetcare

383,00 

Tehokas LED-valo ja infrapunahoitolaite kotikäyttöön. Photizo® Vetcare on suunniteltu hoitamaan eläimiä. Tilaustuote; toimitusaika 7-14vrk:tta

Saatavuus: Varasto loppu

Tehokas LED-valo ja infrapunahoitolaite kotikäyttöön

  • Photizo® Vetcare nopeuttaa paranemisen vaiheita, lievittää kipua, turvotusta ja tulehdusta, vähentää lihaskramppeja ja -jumeja ja lisää verenkiertoa voimakkaasti.
  • Sopii myös omaan käyttöön.
  • Photizo® Vetcare on suunniteltu hoitamaan hevosia, lehmiä, koiria, kissoja ja kaikkia muitakin eläimiä.
  • LED- ja infrapunavalohoito on yksi markkinoiden turvallisimmista hoitokeinoista.
  • Aallonpituus: Punainen valo 633 nm ja infrapunavalo 850 nm
  • Teho: 1300 mW
  • Hoitopinta-ala: 4,7 cm2

Photizo® Vetcare on tehokas tapa hoitaa krooniset kivut ja tulehdustilat, jotka liittyvät niveltulehduksiin ja rasitusvaurioihin. Photizo® Vetcare nopeuttaa paranemisen vaiheita, lievittää kipua, turvotusta ja tulehdusta, vähentää lihaskramppeja ja -jumeja ja lisää verenkiertoa voimakkaasti. Se kasvattaa veri- ja imusolun kokoa ja stimuloi immuunijärjestelmää, joka puolestaan varmistaa, että kuona-aineet poistuvat. Se puhdistaa ja parantaa hapen virtausta sekä ravinto- ja lääkeaineiden vaikutusta hoidetulla alueella.

Photizo® Vetcare on osoittautunut tehokkaaksi hoitomuodoksi :
Ihovauriot: haavat, haavaumat, punkin puremat, kuumat hot-spotit, paiseet, satulan tai valjaan painaumat sekä kovettumat, loisihottumat, liikaliha, raajojen nuolemisesta aiheutuvat infektiot, mustelmat, ulkoiset korvatulehdukset, ihotulehdukset jne

Tuki- ja liikuntaelinten ongelmat: niveltulehdus, jännetulehdus, myosiitti, nivelsiteiden ja jänteiden nyrjähdykset ja rasitustilat, mustelmat, murtumat, niska- ja selkäkivut, luuliiat, rasitusvammat, nivel- ja nivelkalvon tulehdukset, turvotus, hematoomat (verenpurkaumat), lihasvammat, lihaskouristukset, lihasten paine- ja laukaisupisteet, seroomat, utaretulehdus jne.

Leikkauksen jälkeinen hoito: mikä tahansa alue, joka hoidetaan kirurgisesti, mukaan lukien ihonsiirteet.

Muut: Sarveiskalvon haavaumat, virukseen tai herpekseen aiheuttamat muutokset, poski- ja sivuontelotulehdukset, silmänalueen vammat,

Akuutit vammat:

Photizo® Vetcare stimuloi solun sisällä olevaa energiantuotantoa (ATP) jopa 250 kertaiseksi, tämä ohjaa soluja toimimaan optimaalisella tasolla. Se edelleen stimuloi ja säätelee DNA ja RNA-synteesiä – solujen sisäistä toimintaa – seuraamaan oikeaa paranemisprosessia vähentäen arpikudoksen ja liikalihan muodostumista. Tämä nopeuttaa luonnollista paranemisprosessia jopa 30-40% ja vähentää todennäköisyyttä liiallisen arpikudoksen muodostumiseen ja mahdollisiin komplikaatioihin. Photizo® Vetcare stimuloi endorfiinin ja serotoniinin eritystä.

Hoidossa hyödynnetään kehon omaa ”lääkitystä”, joka poistaa kipua ja rentouttaa luonnollisesti. Photizo® Vetcare vähentää tehokkaasti tulehduksen aiheuttamaa vahinkoa loukkaantumistilanteissa tai rasitusvammoissa, se vähentää lihaskouristuksia sekä -jumeja ja aktivoi lihasten paine- ja laukaisupisteitä.

Photizo® Vetcare auttaa vähentämään turvotusta lisäämällä veren virtausta suonissa ja kasvattaa veri- ja imusolun kokoa. Näin kuona-aineet poistuvat tehokkaasti rasittuneilta tai tulehtuneilta. Tämä vähentää painetta ja ärsytystä hermopäätteissä ja lievittää kipua. Aktivoimalla verenvirtausta, varmistaen, että kudokset voivat imeä enemmän ravintoaineita ja happea.

Photizo® Vetcare auttaa myös vähentämään bakteeri-infektioiden riskiä haavanhoidossa. Paikallisesti lisääntynyt verenkierto takaa ravinteiden ja lääkeaineiden pääsyn vaurioituneelle alueelle. Photizo® Vetcare stimuloi immuunisoluja reagoimaan infektioita vastaan. Photizo® Vetcare tukee optimaalisia soluolosuhteita (iho, luu, hermo, kavio, rusto ja lihaskudos) terveen kudoksen ylläpitämiseksi. Tämä voi auttaa estämään kudosten, kuten hermojen, luiden, nivelten ja verisuonien rappeumaa.

Rasitusvammat ja krooniset tilat:
Kudoksen parantuu kolmessa vaiheessa; tulehdus, runsas kasvuvaihe ja uudelleen rakentuminen.

Krooniset ”vammat” tai liialliset tulehdusreaktiot ilmenevät, kun kudos ei suorita tätä sykliä. Kudos pysyy tulehdusvaiheessa eikä etene proliferaatioon (solujen ja kudosten todellinen parantuminen) tai uudelleen rakentumis vaiheeseen. Näiden ”vammojen” parantamiseksi keho tarvitsee solun sisäisen toiminnan (DNA ja RNA) stimulaatiota, esimerkiksi viimeistelläkseen tulehdusvaiheen ja siirtyäkseen todelliseen paranemisvaiheeseen. Kun tulehdusprosessi alkaa muodostamaan runsasta arpikudosta, syntyy kiinnikkeitä, jotka estävät lihas- ja kudossäikeiden normaalin liikkumisen. Tämä aiheuttaa ärsytystä sekä tulehdusta ja muuttuu helposti noidankehäksi.

Photizo® Vetcare lievittää lihasten kouristuksia, vapauttaa kivuliaita laukaisupisteitä, vähentää tulehdusprosesseja ja lievittää kipua – noidankehä murtuu ja kudokselle annetaan mahdollisuus parantua kroonisissakin olosuhteissa.

Helpotusta krooniseen kipuun:
Sopii hoidoksi kaikentyyppisiin niveltulehduksiin ja peruuttamattomiin nivelvaurioihin.

Stimuloi endorfiinin ja serotoniinin eritystä – kehon oma kipua säätelevä ja rentouttava ”lääkitys” (vaikutus on erityisen voimakas kissaeläimillä).
Lyhentää tehokkaasti vammasta tai ylirasituksesta johtuvaa tulehdusprosessia.

Vähentää lihaskouristuksia ja vapauttaa jumissa olevat lihasten akupunktio- sekä paine- ja laukaisupisteet.
Auttaa vähentämään turvotusta sekä vähentää hermopäätteiden painetta ja ärsytystä.

Lisääntynyt veren virtaus hoidettavalla alueella varmistaa, että kudokset puhdistuvat ja voivat imeä itseensä enemmän ravintoaineita ja happea.

Vähentää hermokipua.

Käyttöohjeet:
Tarkemmat käyttöohjeet pakkauksessa.

TEKNISET OMINAISUUDET:

o Aallonpituudet: 633 nm punavalo, 850 nm infrapunavalo
o Hoitoalue: 4.7 cm2
o Teho: 1 300 mW
o Laitteen paino: 280 g
o Hoitoannos on 31 sekuntia, jokainen annos sisältää molemmat aallonpituudet ja tehon samanaikaisesti
o Hoitoannoksen teho 6 joulea/cm2 – 30% pulsoitua ja 70% jatkuvaa valoa
o CE merkitty lääkintätekninen laite eläimille
o Laitteella on 1 vuoden takuu ostopäivästä luettuna

LED- ja infrapunavalohoito on yksi markkinoiden turvallisimmista hoitokeinoista.
Näkyvä punainen valo: Valo, joka sijaitsee näkyvän spektrin sisällä 400nm (violetti) 700nm (punainen). Aallonpituus 660 nanometriä (nm – 1 nanometri vastaa yhtä miljardinosaa metriä) tunkeutuu kudos syvyyteen noin 8-10 mm ja on erittäin hyödyllinen hoidettaessa ongelmia lähellä pintaa, kuten haavat, leikkaushaavat, arvet, lihasten laukaisu- ja painepisteet sekä akupunktiopisteet.Se on erityisen tehokas infektioiden hoidossa.

Infrapunavalo: Valo näkymätön spektri (punainen), 700 nm – 2000 nm. Infrapunasäde ei näy silmään; se tunkeutuu noin 30-40 mm:n syvyyteen, mikä tekee siitä tehokkaan hoitomuodon luille, nivelille, syville lihaksille, limapusseille jne.
Vaikka punavalo ja infrapunasäteet yltävät eri syvyyksiin ja vaikuttavat kudoksiin eri tavalla, niiden terapeuttiset vaikutukset ovat samankaltaiset.

Vinkkejä käyttöön:
Hoida ensin kipupisteen ympäriltä ja viimeisenä keskeltä kipupistettä. Näin saadaan lisättyä verenkiertoa myös kipukohdan ympärillä oleviin terveisiin kudoksiin ja kuona-aineiden poistuminen nopeutuu entisestään.

Iho- ja pintavauriot, haavat: pidä laite n. 3-5cm päässä hoidettavasta alueesta, näin valon vaikutusalue jää lähemmäs pintaa.
Kun hoidetaan kudoksia syvemmällä, paina laitetta kevyesti ihoon, näin pintaverisuonet päästävät valon paremmin ohitseen.
Laitteella on todettu olevan hyvä vaikutus mm. diasteema kipujen hoidossa. Jos on tiedossa, missä hammasvauriot sijaitsevat, hoida leukaa ulkopuolelta ensin kipukohtien molemmin puolin ja sitten kipukohdan päältä 2-3 annosta maks. 2 krt päivässä

Paino 500 g (gramma)

Valmistaja

Photizo

Photizo® Vetcare on suunniteltu hoitamaan hevosia, koiria, kissoja ja kaikkia muitakin eläimiä. LED- ja infrapunavalohoito on yksi markkinoiden turvallisimmista hoitokeinoista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Photizo® Vetcare”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top