, , , , ,

Minipeitto 50x68cm, Back on Track

38,00 

Minipeitolla on monta käyttömahdollisuutta. Sen päällä voi istua, sen voi kietoa kipeän polven tai jalan ympärille, asettaa selän taakse, niskaan tai käyttää sitä ohuena tyynynä sängyssä tai sohvalla. Minipeiton voi kääriä ja käyttää ristiselän tukena tai kietoa sen kipeään käsivarteen suojaksi. Kokeile itse unohtamatta Back on Track-tuotteen jatkuvaa vaikutusta.  Vain mielikuvitus on minipeiton käytön rajana!

Saatavuus: Varastossa

Minipeitto monipuoliseen käyttöön.

Minipeitolla on monta käyttömahdollisuutta. Sen päällä voi istua, sen voi kietoa kipeän polven tai jalan ympärille, asettaa selän taakse, niskaan tai käyttää sitä ohuena tyynynä sängyssä tai sohvalla. Minipeiton voi kääriä ja käyttää ristiselän tukena tai kietoa sen kipeään käsivarteen suojaksi.

  • Kokeile itse unohtamatta Back on Track-tuotteen jatkuvaa vaikutusta.
  • Vain mielikuvitus on minipeiton käytön rajana!

Minipeitto sopii myös kissoille, koirille ja hevosen hyvinvointiin.

  • Voit käyttää sitä kotona kissan tai koiran makuualustana tai vaikkapa autossa koiranhäkissä.
  • Koira pysyy lämpimänä ja nivelet sekä lihakset vetreinä.

Materiaali:

Kangas: Polypropeeni 100 %, Täyte: Polyesteri 100 %, Welltex®-tekniikka

 

Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita.

Konepesu 40 ° C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta. Älä pese valkaisuaineella tai huuhtelukirkasteella. Älä kuivapuhdista. Älä silitä. Anna kuivua ilmassa, älä rumpukuivausta.

Valmistaja

Back On Track

Shopping Cart
Scroll to Top