, ,

Bach Rescue Remedy -voide 30 ml, Bach

15,90 

Bach Rescue Cream on kuutta kukkatippaa sisältävä tehokas kosteusvoide.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5000488108859 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Bach

Bach Rescue Cream on kuutta kukkatippaa sisältävä tehokas kosteusvoide, joka on suunniteltu kosteuttamaan ja rauhoittamaan kuivaa ja herkkää ihoa sekä palauttamaan sen luonnolliseen tilaansa. Sopii koko vartalolle. Tuoksuton, parabeeniton ja lanoliini-vapaa.

Vaikuttavat kukkatipat: Crab apple, Star of Bethlehem, Clematis, Cherry plum, Impatiens ja Rock rose.

Käyttöohjeet:

Levitä reilusti puhtaalle ja kuivalle iholle normaalin voiteen tapaan. Lisää tarvittaessa.

Ainesosat

INCI: Aqua, Isopropyl palmitate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Glyceryl stearate citrate, Cera alba (Beeswax), Cetyl palmitate, Caprylyl glycol, Xantham gum, Potassium sorbate, Citric acid, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum (RESCUE), Malus pumila.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei saa käyttää rikkoutuneelle iholle.

Paino 50 g (gramma)

Valmistaja

Bach

Bach kukkatippaterapia on lääkäri ja homeopaatti Tri Edward Bachin 1930-luvulla kehittämä hoitomuoto. Työssään ja tutkimuksissaan hän huomasi, että mielen asenteella on erittäin tärkeä rooli terveyden ylläpitämisessä ja sairaudesta toipumisessa. Tri Edward Bach loi 38 kukkauutteen järjestelmän, jotka toimivat hoitaen paremminkin yksilöä itseään kuin sairautta tai sen oireita. Uutteiden tarkoitus on tukea ihmistä tasapainottamalla kielteisiä tunne- ja mielentiloja. Kukkauutteiden teho ei perustu näiden negatiivisten asenteiden tukahduttamiseen vaan niiden muuntamisen positiivisiksi, jolloin tuetaan yksilön omaa mahdollisuutta parantaa itsensä ja auttaa fyysistä kehoa toimimaan tasapainoisesti ja vahvempana stressitekijöitä vastaan. Uutteita voi käyttää ennaltaehkäisevästi mm huolestuneisuuden ja stressin aikoina ja ne ovat erityisen hyödyllisiä niille ihmisille, jotka tuntevat itsensä yleisesti väsyneiksi ja huonovointisiksi ilman varsinaista lääketieteellistä syytä. Bach jakoi nämä kielteiset tunnetilat seitsemään pääryhmään: pelko, epävarmuus, kiinnostuksen puute, toivottomuus ja epätoivo, toisten hyvinvoinnista liiallinen huolehtiminen, yksinäisyys ja yliherkkyys vaikutuksille. Bachin tarkoituksena oli, että jokainen voisi oppia itse hoitamaan ja tasapainottamaan mielentilojaan kukkatipoilla. Kukkauutteilla ei ole riippuvuus- tms. haittavaikutuksia, joten niillä hoidetaan myös lapsia ja eläimiä, kuten hevosia ja koiriakin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bach Rescue Remedy -voide 30 ml, Bach”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top