, , ,

Linimentti Shampoo 0,5l, Eclipse Biofarmab

11,00 

Rasituksen ja kilpailun jälkeisessä palautumisessa on tärkeitä asioita, joita ei pidä jättää huomiotta. Mukava viilentävä suihku yhdistettynä hierontaan lämmittävän linimentin kanssa, on täydellinen päätös harjoitukselle.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7330824005350 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Linimentti Sahmpoo lihaksistolle

 • Linimentti shampoo, jota käytetään harjoittelun jälkeen
 • Yhdistä pesu ja verenkiertoa stimuloiva vaikutus lihaksistossa
 • 0 tunnin varoaika (ei varoaikaa)Tehokas ja hellävarainen linimentti shampoo lihaksille, jänteille ja nivelille.-Rasituksen ja kilpailun jälkeisessä palautumisessa on tärkeitä asioita, joita ei pidä jättää huomiotta. Mukava viilentävä suihku yhdistettynä hierontaan lämmittävän linimentin kanssa, on täydellinen päätös harjoitukselle.
  -Lämpö ja hieronta stimuloivat verenkiertoa, joka kuljettaa kuona-aineita pois sekä samanaikaisesti tuo kudoksille uutta energiaa ja auttaa lihaksistoa palautumisessa.

  Käyttöohjeet:
  Vaihtoehto 1: Kastele hevonen perusteellisesti vedellä. Hiero shampoo märkään karvaan ja huuhtele. Loimita hevonen.
  Vaihtoehto 2: Huuhtele hevonen huolellisesti haalealla vedellä. Sekoita noin 50 ml  5 litraan vettä ja hiero hevosen ihoon. Kuivaa hevonen hikiviilalla.
  Säilytä lasten ulottumattomissa eikä sitä saa altistaa suoralle auringonvalolle tai pakkaselle. Vältä kosketusta silmien ja herkän ihon kanssa.
  Sisältö: Eukalyptusöljy, kamferi, taikapähkinäuute, arnikauute, kaneliöljy

Paino 550 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top