,

Jointsupport 1,5 kg Monipuolinen nivelvalmiste (yrttejä & lisäravinteita), Dodson&Horrell

67,50 

D&H Joint Support on yhdessä asiantuntijoiden ja eläinlääkärien kanssa kehitetty pellettimuotoinen lisäravinne, joka on tarkoitettu ylläpitämään hevosen nivelterveyttä, nivelten liikkuvuutta ja hoitamaan nivelongelmia.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164005237 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Joint Support on yhdessä asiantuntijoiden ja eläinlääkärien kanssa kehitetty pellettimuotoinen lisäravinne, joka on tarkoitettu ylläpitämään hevosen nivelterveyttä, nivelten liikkuvuutta ja hoitamaan nivelongelmia. Se sisältää keskeisiä nivelten, nivelsiteiden, lihasten ja jänteiden terveyteen vaikuttavia ainesosia ja yrttejä, kuten glukosamiinia, MSM-rikkiä ja Omega-3- rasvahappoja. Rehun antioksidantit vahvistavat hevosen immuunipuolustusta ja vastustuskykä ja ehkäisevät niveltulehdustilojen syntyä. Yrttiseos tekee pelleteistä erityisen maittavia helpottaen ruokintaa. Tuote soveltuu kaikille hevostyypeille. Suositellaan erityisesti kovassa rasituksessa oleville kilpahevosille varmistamaan nivelten kestävyys harjoittelun aikana ja kilpailutilanteissa sekä seniorihevosille ehkäisemään ikääntymisen tuomia liikkumisen haasteita, kuten niveljäykkyyttä ja -tulehduksia.

Ravintoainekoostumus Proteiini 7,5 % Raakarasva 2,0 % Kuitu 9,5 % Tuhka 4,5 % Lisäaineet Natrium 0,15 %

Ruokintaohje 6 g per 100 kg hevosen painoa Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 15 ml = 12 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 12 – 24 g päivässä (1-2 mitallista) Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 24 – 36 g päivässä (2-3 mitallista)

Koostumus Alfalfa, glukosamiini (7,5 g per 30 g valmistetta), MSM (7,5 g per 30 g valmistetta), merilevä (Omega-3-rasvahapon lähde), takiaisenjuuri, oliivi, minttu, basilika, rypsiöljy, mustaherukka, oregano, granaattiomena

Paino 1800 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jointsupport 1,5 kg Monipuolinen nivelvalmiste (yrttejä & lisäravinteita), Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top