Siankärsämö

1,70  / dl

Siankärsämö sisältää myös runsaasti mm. mangaania, magnesiumia ja rautaa sekä A- ja C-vitamiineja, joten sitä voi käyttää luonnollisena hivenaine- ja vitamiinilisänä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 101 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Valmistaja:Rohtola

Siankärsämö on todellinen taituri

  • Sillä on lääkitty vatsanväänteiden lisäksi vilustumistauteja, suonikohjuja, peräpukamia, virtsatievaivoja ja tulehduksia.
  • Kasvin tiedetään myös alentavan verenpainetta ja tasapainottavan verensokeria.

Siankärsämö tunnetaan myös veret seisauttavana kasvina. Mikäli saa nirhauman tai pikkuhaavan käteensä tai jalkaansa, siankärsämö kannattaa ottaa avuksi. Se tyrehdyttää verenvuotoa tehokkaasti.

Rohtona käytetään kukkivaa kasvia, kukkia ja lehtiä. Siankärsämön tuoksu on ryytimäisen väkevä. Vaikuttavia aineita ovat eteerinen öljy (0,2-1,0 %; sisältää mm. atsuleenia, kamatsuleenia, salisyylihappoa, kamferia ja eugenolia), alfa- ja beetapineeni, seksviterpeenilaktoni akilliini, akilleiinikarvasaine, flavonoidiglykosidit (mm. apigeniini ja luteoliini), fenoliset hapot, sterolit, kumariinit ja parkkiaineet. Kasvi sisältää myös runsaasti mm. mangaania, magnesiumia ja rautaa sekä A- ja C-vitamiineja, joten sitä voi käyttää luonnollisena hivenaine- ja vitamiinilisänä.

Annostus:

Ihmiset 1tl -1rkl / vrk,  

Hevoset 0,5dl- 1dl / vrk, kuuriluontoisesti

100% tuotteen nimen mukaista, laadukasta kuivattua yrttiä, ei lisä- eikä täyteaineita.

Alkuperämaa EU. Elintarvikelaatuisia.

 

 

Paino 15 g (gramma)

Valmistaja

Rohtola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siankärsämö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top