Luomu Royal Jelly kuningatarhyytelö lasiampulli 10kpl, Propolia

25,00 

Royal Jelly kuningatarhyytelö on kerätty huolellisesti valikoiden ja tarkoin luomuviljelyn säädöksiä noudattaen. Sisällössä yhdistyy monikukkahunajan ja luomulaatuisten hedelmämehujen makea ja miellyttävä maku mehiläispesän antimien luonnollisiin hyvää tekeviin vaikutuksiin.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3760001820355 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Propolia

Royal Jelly on kuninkaallista superfoodia parhaimmillaan!

Royal Jelly -ampulleihin on pakattu mehiläispesän pyhin ja arvokkain aine. Tämä mehiläisten valmistama aine kuningattaren ruokintaan on erikoislaatuinen ja hyödyllinen myös ihmiskeholle.

  • Royal Jelly/kuningatarhyytelö on voimaruokaa, joka on pakattu lasiampulliin hunajan, mangon ja ananastiivistemehun kanssa.
  • Nauti AB-luomusertifioitu kuninkaallinen tehojuoma aamuisin sekoitettuna tilkkaan vettä tai mehua.

Ampullikuurin voi ottaa 4 kertaa vuodessa vuodenaikojen vaihtuessa, tai kun haluaa tämän ”mehiläispesän kaviaarin” hyvää tekevät vaikutukset itselleen.

Kuuri sisältää bioaktiivisia ravintoaineita pyhän mehiläisen sinulle valmistamina täydellisessä sopusoinnussa keskenään juuri oikeissa suhteissa.

Royal Jelly-ampulleissa tulee esiin Propolian® pitkä kokemus ja asiantuntemus mehiläispesän tuotteiden valmistajana.

  • Ampulleissa käytetty Royal Jelly kuningatarhyytelö on kerätty huolellisesti valikoiden ja tarkoin luomuviljelyn säädöksiä noudattaen. –
  • Sisällössä yhdistyy monikukkahunajan ja luomulaatuisten hedelmämehujen makea ja miellyttävä maku mehiläispesän antimien luonnollisiin hyvää tekeviin vaikutuksiin.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota yksi ampulli aamuisin 10 päivän ajan sekoitettuna vesi- tai mehulasilliseen. (Yli 3-vuotiaiden lapsien annostus on ½ ampullia päivässä).  Kuuri uusitaan aina vuodenaikojen vaihtuessa n. 4 krt/v tai tarpeen mukaan.

Ainesosat: Vesi, monikukkahunaja* (18,6 %), kuningatarhyytelö* (9,3 %), mango*, ananasmehutiiviste*.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Ravintoarvot per 10 ml ampulli: hunaja 2 g, kuningatarhyytelö 1 g, mango (Mangifera indica L.) 908 mg, ananasmehutiiviste (Ananas comosus (L.) Merr.) 454 mg.

HUOM.

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville naisille eikä alle 3-vuotiaille lapsille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytettävä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

Valmistaja

Propolia

40 vuoden kokemus mehiläistuotteiden valmistuksesta. Marc-Alain Bernard, Apimab Laboratoiresin perustaja ja Propolia® -brändin luoja, on alusta alkaen vaikuttanut teoillaan mehiläisten elinolosuhteiden parantamiseen.  Sanotaan, että hänen intohimonsa on siirtynyt tuotteiden DNA:han ja tuloksena on rakkaudella, tinkimättömällä raaka-aineiden valinnalla sekä rautaisella ammattitaidolla valmistettuja huippulaatuisia mehiläistuotteita. He ovat erikoistuneet vuodesta 1979 lähtien vain ja ainoastaan mehiläistuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen ollen tänä päivänä yksi maailman johtavista alan ammattilaisista. Tuotteiden huippulaatua kuvaa niissä käytetty korkea puhtaan tiivistetyn propoliksen määrä sekä vuosikymmenien aikana saavutettu rautainen ammattitaito. Yrityksen tuotteissa korostetaan raaka-aineiden luomupitoisuutta ja yksittäisten raaka-aineiden hankkimista sertifioiduilta toimittajilta. Raaka-aineiden huippulaatu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen jokaisessa vaiheessa, on luonnollinen osa toimintaa.  Laadukkaat raaka-aineet ja omassa laboratoriossa valmistettavat farmaseuttiset koostumukset ovat yrityksen tuotteiden tehon perustoja.

Luonnon innoittamana

Mehiläiset tarvitsevat puhtaan ja pilaantumattoman luonnon voidakseen antaa meille antimensa parhaimmillaan. Ja ne antimet ovat meidän tuotteillemme elintärkeitä. Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat mahdollisimman luonnollisia, hankimme raaka-aineet luomuviljelijöiltä, jotka kunnioittavat luontoa ja kantavat siitä huolta. Tuotteet ovat luomusertifioituja, jotta sinäkin asiakkaanamme voit täysin luottaa niihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luomu Royal Jelly kuningatarhyytelö lasiampulli 10kpl, Propolia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top