Linimentti Blue 1l, Eclipse Biofarmab

22,40 

Linimentti Blue on erittäin tehokas kaksiteholinimentti lihaksille, jänteille, nivelille ja nivelsiteille. Sopii erittäin hyvin myös hierontalinimentiksi.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7330824010798 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Liniment Blue – Erinomainen hierontalinimentti urheiluhevosen lihaksille, nivelille ja jänteille. Jäähdyttää ensin ja sen jälkeen lämmittää.

  • Kaksiteholinimentti, ensin jäähdyttää, sitten lämmittää
  •  Levittyy helposti hieroessa.
  •  Voidaan käyttää joko kääreen kanssa tai ilmanLiniment Blue on erittäin tehokas kaksiteholinimentti lihaksille, jänteille, nivelille ja nivelsiteille. Sopii erittäin hyvin myös hierontalinimentiksi.Vaikuttaa ensin jäähdyttävästi ja sitten lämmittävästi. Linimentin vaikutus on erittäin monipuolinen ja sitä käytetään sekä pehmytkudosten (lihakset) että kovien kudosten hoitoon (jänteet, nivelet, nivelsiteet).

    Liniment Blueta käytetään mm. ennen valmennusta esilämmittämään lihaksistoa ennen fyysistä lämmittämistä. Näin linimentti tarjoaa lämmön ja auttaa lihaksia valmistautumaan rasitukseen. Viilentävä ominaisuus katkaisee sisäisten vaurioiden syntymisen. Kun jäähdytys lakkaa, niin lämpö lisää verenkiertoa, jolloin saadaan nopeasti korjattua mahdolliset vauriot. Liniment Blue on tehokas, mutta lempeä linimentti eli voit käyttää sitä niin usein päivän aikana, kun tarvitset!

    Koostumus: Eucalyptusöljy, mentoli, arnika, hamamelisuute, isopropanoli, voidepohja, väriaine E131.

Käyttöohje:Hiero Liniment Blue lihaksiin, jänteisiin ja niveliin. Käytä tarpeen mukaan kerran tai useamman päivässä. Mikäli tahdotaan pitkäaikaisempi lämpövaikutus, kääritään käsitelty alue mahdollisuuksien mukaan. Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.

HUOM! Tuote sisältää mentolia ja on jossain maissa doping aine, kuten Ruotsissa. Varoaika on silloin 96 -tuntia! Muista aina tarkistaa maakohtaiset säännökset kilpailtaessa ulkomailla. Pidä poissa lasten ulottuvilta! Vältä kosketusta silmiin ja herkälle iholle.

Paino 1100 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top