Ale!
,

Linimentti Red 0,5l, Eclipse Biofarmab

12,00 

Ennen harjoittelua Linimentti Rediä voidaan käyttää esilämmittämiseen ennen varsinaista fyysistä lämmittelyä ja näin valmistella lihaksisto suoritukseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7330824005336 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Linimentti  Red – tehokas kaksiteholinimentti

  •  Kaksiteholinimentti, joka ensin jäähdyttää ja sitten lämmittää.
  •  Helposti levittyvä hierontalinimentti
  •  Kamferia, arnikaa ja eukaluptusöljyäEclipse Biofarmabin Liniment Red on kaksiteholinimentti (ensin jäähdyttää ja sitten lämmittää tehokkaasi) hevosen lihaksille, jänteille, nivelille ja nivelsiteille.

    Kaksiteholinimentti Liniment Red on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää yhtä hyvin pehmyt kudoksiin (lihaksistoon) kuin jänteille, nivelille ja nivelsiteille. Ennen harjoittelua Liniment Rediä voidaan käyttää esilämmittämiseen ennen varsinaista fyysistä lämmittelyä ja näin valmistella lihaksisto suoritukseen.

    Liniment Red antaa miellyttävän lämmön, joka auttaa lihaksia hyvin valmistautumaan nopeaan palautumiseen. Kaksitehollaan jäähdytysvaikutus pysäyttää tehokkaasti sisäisten vaurioiden syntymisen, mikä on jäähdyttävän vaikutuksen tarkoitus.

Kun jäähdytyksen vaikutus laskee, tuotteen lämpövaikutus laajentaa verisuonistoa, mikä auttaa parantamaan syntyneiden vaurioiden parantumista.  Liniment Red on lievä ja sitä voidaan siksi käyttää niin usein kuin tarvitaan. Ei saa peittää. Tällä tuotteella ei ole varoaikaa Ruotsissakaan!

Sisältö: Hierontalinimentti hevosille.
Käyttöalue: lihakset, jänteet ja nivelet ja niiden hierontaan. —-Ei saa peittää(älä loimita tämän päälle!!)
Koostumus: Eukalyptusöljy, kamferi, arnikauute, hamameliuute.

Pidä poissa lasten ulottuvilta! Vältä kosketusta silmien ja herkän ihon kanss

Paino 550 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top