,

Horse Sport 3000ml, Nutrolin®

108,20 

Kalaöljyn omega-3-rasvahapot ja E-vitamiini – tehokas yhdistelmä paljon liikkuvalle hevoselle. Suojaa lihaksia, niveliä ja jänteitä. Ylläpitää liikkeiden joustavuutta. Tehostaa lihasten palautumista. Tukee suoliston toimintaa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Valmistaja:Nutrolin

Kalaöljyn omega-3-rasvahapot ja E-vitamiini – tehokas yhdistelmä paljon liikkuvalle hevoselle.

 • Suojaa lihaksia, niveliä ja jänteitä
 • Ylläpitää liikkeiden joustavuutta
 • Tehostaa lihasten palautumista
 • Tukee suoliston toimintaa
 • Pakattu kätevään hanapakkaukseen

Käyttö ja säilyvyys
Maistuu hyvin hevosille. Helppo päivittäinen lisä rehun joukkoon. Suositellaan säilytystä viileässä. Käytä pussi 6 viikon kuluessa avaamisesta (pakkauksessa on 2 pussia á1500 ml).

Kierrätä pahvipakkaus kartonkiin ja öljypussit sekajätteeseen.

 • Kehitetty ja valmistettu Suomessa.
  Luonnolliset raaka-aineet, elintarvikelaatuinen tuote.

Tiesitkö?
Nutrolin® HORSE Sport sisältää lesitiiniä. Lesitiinissä on runsaasti fosfokoliinia, joka tukee ruoansulatuskanavan hyvinvointia ja toimintaa. Fosfokoliinia sisältävä ravintoöljy sekoittuu paremmin mahalaukun ruokasulaan kuin tavalliset öljyt. Korkean omega-3 EPA ja DHA -pitoisuuden ja fosfokoliinin ansiosta Sport-öljy rauhoittaa tilannetta hevosen suolistossa.

Uudistettu Nutrolin Horse SPORT sisältää lesitiiniä

 • Lesitiinissä on runsaasti fosfokoliinia, joka tukee ruoansulatuskanavan hyvinvointia ja toimintaa. Fosfokoliinia sisältävä ravintoöljy sekoittuu paremmin mahalaukun ruokasulaan kuin tavalliset öljyt. Fosfokoliini pilkkoo öljyn pieniksi rasvapallosiksi (ns. self emulsifiying oil technology). Korkean omega-3 EPA ja DHA -pitoisuuden ja fosfokoliinin ansiosta Sport-öljy rauhoittaa tilannetta hevosen suolistossa.

Suoritus kuormittaa kudoksia

 • Rankkaa työtä tekevien hevosten elimistö joutuu koville. Raskas fyysinen suoritus kuormittaa lihaksia, jänteitä ja niveliä. Kuormitus aiheuttaa kudoksissa oksidatiivista stressiä ja tulehdusta, jonka hevonen tuntee kipuna. Oksidatiivinen stressi tarkoittaa elimistön tilaa, jossa elimistössä on epätasapaino soluja hapettavien ja hapettamiselta suojaavien tekijöiden välillä. Oksidatiivinen stressi vaurioittaa soluja.

Luonnollinen E-vitamiini + oikeat omegat = tehokkain mahdollinen suoja

 • Nutrolin® Horse Sport on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, joka auttaa urheilu- ja kilpailuhevosen elimistöä jaksamaan kovassa rasituksessa. Samalla se nopeuttaa palautumista suorituksen jälkeen. Nutrolin® Horse Sport on toisin sanoen tärkeä osa paljon liikkuvan hevosen huoltopakettia. Nutrolin® Horse Sport -öljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja luonnollista E-vitamiinia. Ne suojaavat soluja fyysisen suorituksen aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. E-vitamiinin tarve kasvaa rasituksen lisääntyessä. Nutrolin® Horse Sport -valmisteesta 500-kiloinen hevonen saa 1500 mg luonnollista E-vitamiinia. Kalaöljyn omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) auttavat elimistöä korjaamaan rasituksen aiheuttamia kudosvaurioita nopeuttaen palautumista.

Käytä ennakoivasti

 • Jos haluat saada täyden tehon irti Nutrolin® Horse Sportista, aloita sen antaminen hevosellesi jo pari kuukautta ennen aktiivikauden alkamista. Lihasten antioksidantti- ja rasvahappovarastojen täydentäminen vie aikaa. Jatka Horse Sportin käyttämistä seuraavaan lepokauteen saakka.
Annostus:  Nutrolin® Hevonen Sportti
Annostus / Hevosen paino kg ml
300 35
500 50
600 tai enemmän 60

Avattu pakkaus säilytettävä viileässä +4 –  +18C. Parhaiten se säilyy jääkaapissa, jossa avatun tuotteen säilytysaika on 3 kk. Lämpötilan noustessa säilytysaika lyhenee. Esimerkiksi huoneen lämpötilassa säilytysaika on 3 viikkoa.

Paino 4000 g (gramma)

Valmistaja

Nutrolin

Nutrolin®-sarja on suunnannäyttäjä laadussa, tehossa ja turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia ja elintarvike- tai lääkelaatuisia.  Kotimainen
Shopping Cart
Scroll to Top