,

Lami-free 1,5 kg Kaviokuumeeseen taipuvaisille hevosille & poneille, Dodson&Horrell

37,90 

D&H Lami-Free on maistuva yrttiseos, joka on suunniteltu erityisesti kaviokuumeesta kärsiville ja siihen helposti sairastuville hevosille ja poneille huolehtimaan niiden hyvinvoinnista ja tukemaan tervehtymistä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5029164001956 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Lami-Free on maistuva yrttiseos, joka on suunniteltu erityisesti:

  • kaviokuumeesta kärsiville ja siihen helposti sairastuville hevosille ja poneille huolehtimaan niiden hyvinvoinnista ja tukemaan tervehtymistä.

Seoksessa on useita kavioiden terveyttä ja kasvua tukevaa yrttiä yhdessä

  • Ruusunmarja, valkosipuli ja nokkonen edistävät verenkiertoa. Hyvä ääreisverenkierto on erityisen tärkeää kavioiden terveydelle. Ne myös tukevat hevosen immuunipuolustusta ja vastuskykyä ehkäisten näin tulehduksia uusiutumasta.
  • Merilevässä on runsaasti kavion kasvulle tarpeellisia ja sitä vahvistavia ainesosia, mm. erilaisia kivennäis- ja hivenaineita sekä Omega-3-rasvahappoja.
  • Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille.Toistuvista kavioongelmista kärsiville ja kaviokuumeen korkean uusiutumisriskin vuoksi suosittelemme myös tarkoitusta varten suunniteltua D&H Safe&Sound -erikoistäysrehua kaviokuumeisen hevosen päivittäiseen ruokintaan.

Ravintoainekoostumus Proteiini 13,0 % Raakarasva 3,0 % Kuitu 23,0 % Tuhka 10,0 %
Lisäaineet Natrium 0,6 %.  Pakkauskoko 1,5 kg

Ruokintaohje:  Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 100 ml = 19 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = n. 40 g päivässä (2 mitallista) Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = n. 50 g päivässä (2,5 mitallista) Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille

Sisältää: Ruusunmarja, merilevä, nokkonen, valkosipuli

Paino 1800 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lami-free 1,5 kg Kaviokuumeeseen taipuvaisille hevosille & poneille, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top