,

Horse Joint Duo 3000ml, Nutrolin®

122,80 

Tehokas omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhdistelmä hevosen nivelten hyvinvointiin.
Toisesta hanasta öljy, toisesta nivelliuos. Ennakoiva tuki nivelille!! Suojaa luuta ja pehmytkudoksia, säilyttää nivelnesteen voiteluominaisuudet,  pitää yllä ruston iskuja vaimentavat ominaisuudet, tukee nivelongelmien monimuotoista hoitoa ja parantaa elämänlaatua.

 

 

Tehokas omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhdistelmä hevosen nivelten hyvinvointiin. Toisesta hanasta öljy, toisesta nivelliuos.

 

  • Suojaa luuta ja pehmytkudoksia
  • Säilyttää nivelnesteen voiteluominaisuudet
  • Pitää yllä ruston iskuja vaimentavat ominaisuudet
  • Tukee nivelongelmien monimuotoista hoitoa
  • Parantaa elämänlaatua
  • Pakattu kätevään hanapakkaukseen

Maistuu hyvin hevosille. Helppo päivittäinen lisä rehun joukkoon.

Avattu pakkaus säilytettävä viileässä +4 –  +18C. Parhaiten se säilyy jääkaapissa, jossa avatun tuotteen säilytysaika on 3 kk. Lämpötilan noustessa säilytysaika lyhenee. Esimerkiksi huoneen lämpötilassa säilytysaika on 3 viikkoa.

ANNOSTUS:

 
Hevosen paino kg Öljy ml Liuos ml
300 30 30
400 40 40
500 50 50
600 60 60

EI DOPINGVAROAIKAA

Pakkauskoko: öljy 1500 ml + liuos 1500 ml
Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

  • Kalaöljyn omega-3-rasvahapot (EPA, ETA, DPA ja DHA) tehostavat merkittävästi hevosen ruokintaa. Ne tukevat nivelterveyttä yli 30 kertaa tehokkaammin kuin pellavan, rypsin, hampun ja chian siementen omega-3-rasvahapot.

Glukosamiini ja hyaluronihappo

  • Nivelravinteet – glukosamiini ja hyaluronihappo – tukevat nivelkudosten uusiutumista ja lisäävät nivelnesteen voiteluominaisuuksia. Kalaöljy tehostaa tätä prosessia.

Korkealaatuiset raaka-aineet 

  • Nutrolin® HORSE Joint Duo koostuu kahdesta komponentista – nestemäisestä kalaöljystä ja nestemäisestä nivelvalmisteseoksesta. Joint Duon valmistuksessa käytetty kalaöljy ja nivelravinteet ovat lääke- ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita. Raaka-aineiden lääkelaatu tarkoittaa sitä, että niiden valmistus tapahtuu lääkeviraston valvonnassa, niiden koostumus on tarkasti kuvattu ja vaikutus on sama valmistuserästä toiseen.

 

 

ÖLJY
Koostumus:

Kalaöljy* – omega-3-rasvahappoja 8000 mg/50 ml
• ETA (C20:4) 180 mg/50 ml
• EPA (C20:5) 4300 mg/50 ml
• DPA (C22:5) 620 mg/50 ml
• DHA (C22:6) 2900 mg/50 ml

Luonnolliset lisäaineet kasviöljyssä:
E-vitamiini (d-alfa-tokoferol) 900 mg/50 ml
Rosmariiniuute
Tokoferoliuute

LIUOS
Koostumus:

Vesi
Omenaviinietikka
Glukosamiini HCI 7500 mg/50 ml
Na Hyaluronaatti 100 mg/50 ml

Luonnollinen lisäaine:
Dinatriumfosfaatti

*Nutrolin®-tuotteiden sisältämän kalaöljyn valmistuksessa käytetään Etelä-Amerikan Tyynenmeren rannikon puhtaista vesistä pyydettyjä kaloja. Saaliskalat kuuluvat pääosin Engraulidae heimoon (esim. Perun sardelli) mutta joukossa on myös Carangidae, Clupeidae, Osmeridae, Scombridae ja Ammodytidae heimojen kaloja. Yksittäisen kalalajin öljyn omega-3-pitoisuus vaihtelee vuodenajan ja kasvuolosuhteiden mukaan, ja siksi on tärkeää, että öljyn valmistuksessa käytetään useita kalalajeja. Näin saadaan varmistettua, että omega-3-rasvahappojen, EPA- ja DHA-pitoisuus on sama jokaisessa valmistuserässä.

Kalastusta alueella säädellään liikakalastuksen välttämiseksi. Meidän käyttämämme öljy tuotetaan Friend of the Sea organisaation (https://friendofthesea.org) valvonnassa.

Etelä-Amerikassa tuotettu kalaöljy viimeistellään Lysin tehtailla Islannissa käyttöön lääkkeiden valmistuksen, elintarvikkeiden tai rehujen raaka-aineena. Meidän käyttämämme kalaöljy täyttää lääkevalmistuksen laatuvaatimukset. Lysin valmistusprosessi on GMP- ja ISO-sertifioitu, ja maan lääkelaitos valvoo tuotantoa. Näin tuotettu kalaöljy on moninkertaisesti puhtaampaa kuin EU:n asettamat elintarvikelaatuisen kalaöljyn haitta-ainepitoisuusrajat edellyttävät.

Paino 4000 g (gramma)

Valmistaja

Nutrolin

Nutrolin®-sarja on suunnannäyttäjä laadussa, tehossa ja turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia ja elintarvike- tai lääkelaatuisia.  Kotimainen
Shopping Cart
Scroll to Top