,

Swede Clay 2kg, Eclipse Biofarmab

19,50 

Swede Clay, on ympäri maailman käytetty jäähdytyssavi. Tällä voit korvata linimentit toisinsanoen käyttää linimentin asemasta. Soveltuu myös lihaksistolle. Se on tarkoitettu hevosen hoitamiseen päivittäin ehkäisemään vaurioiden muuttumista vammoiksi.

 

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Swede Clay – Jäähdytyssavi jalkoihin ja lihaksistolle

  • Heti käyttövalmis, helppo levittää hoidettavalle alueelle
  • Käytettäväksi kovan harjoittelun jälkeen sekä akuuttien vammojen hoitoon
  •  Poistaa todella tehokkaasti rasituslämmön

Ihmiset ovat tuhansien vuosien ajan käyttäneet hevosen jalkojen jäähdyttämiseen sekä vettä että savia kovan rasituksen jälkeen.

Swede Clay, on ympäri maailman käytetty jäähdytyssavi. Se on tarkoitettu hevosten jalkojen päivittäiseen hoitoon ehkäisemään vaurioiden muuttumista vammoiksi. Käytetään aina kovan harjoituksen tai kilpailun jälkeen. Poistaa jaloista lämpöä ja vaikuttaa tehokkaan jäähdyttävästi syvälle kudoksiin ja luustoon. Se on heti käyttövalmis, aukaiset vain kannen, ja levität hoidettavalle alueelle.

Korvaa linimentin, on tehokasta aristavien tai turvonneiden jänteiden ja nivelten hoidossa sekä lyöntien ja potkujen käsittelyssä. Swede Clay sopii myös lihaksiston, selän ym. hoitoon. Helposti leviävää savea levitetään hoidettavalle alueelle ja annetaan kuivua, kunnes se on kuivunut ja sen voi harjata tai pestä pois.

Pakkauskoko 2kg

Inci: Magnesiumsulfaatti, jääetikka, aluna, pellavaöljy, kaoliini, natriumbentsoaatti, lähdevesi.

 

Paino 2500 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top