,

Superbra Hevossalva 150ml, Jennys Salvor

14,80 

Super Hevossalva joka sisältää oliiviöljyä, mehiläisvahaa, kehäkukkaa ja B5- vitamiinia. Yleissalva rikkoontuneelle iholle, riviin jne.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7394489015024 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Jennys Salvor

Superbra Hevossalva – Puhdas luonnontuote!

  • Markkinoilla yli 20-vuotta
  •  Se on puhdas luonnontuote
  •  Salva hoitaa iho-oireita, riviin, ruununrajaan, suupieliin jne.

Se sopii erinomaisesti myös koirille ja muille eläimille.

Superbra Hevossalva on oliiviöljy ja mehiläisvahapohjainen voide pintahaavoihin ja pieniin iho-ongelmiin. Se on 100 % puhdas luonnontuote. Sopii erinomaisesti mm. rivin hoitoon ja vuohisrasvaksi. Se edesauttaa lievän ihottuman, halkeilevien kantojen ja kaviohalkeamien paranemista. Superbra Hevossalva on erittäin riittoisa ja sopii hyvin myös muille eläimille. Se imeytyy nopeasti ja vaikuttaa tehokkaasti jo muutamassa päivässä.

Superbra Hevossalva on erittäin riittoisa. Myrkyttömyyden vuoksi erittäin hyvä salva haavojen hoitoon myös tammoille ja varsoille.

Tulokset puhuvat puolestaan!

Tuoteseloste: Oliiviöljy, mehiläisvaha, kehäkukkauutetta, D-pantenolia.

INCl: Olea europea (Oliiviöljy), Cera flava (Mehiläisvaha), Panthenol (Pantenoli), Calendula officinalis (Tarhakehäkukka)

Käyttöohje: Puhdista hoidettava alue. Levitä ohut kerros vaurioituneelle iholle 2 – 3 kertaa päivässä tai useammin tarpeen mukaan.
Huom! Huoneenlämmössä salva pysyy rasvamaisena, auringonpaisteessa se pehmenee. Kylmässä salva kovettuu ja on hankalampi käyttää.

Paino 200 g (gramma)

Valmistaja

Jennys Salvor

Shopping Cart
Scroll to Top