,

Nokkonen 1kg, Dodson&Horrell

36,20 

Nokkonen auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja kiiltävää karvapeitettä sekä torjuu iho-ongelmia kuten ihottumaa. Nokkosen sisältämät luonnolliset antioksidantit vahvistavat hevosen vastustuskykyä ja immuunipuolustusta, torjuvat allergisia reaktioita, hillitsevät tulehduksia ja nopeuttavat paranemista.

Saatavuus: Varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Nettle on puhdasta, maittavaa, terveellistä nokkosta. Ei sisällä lisäaineita.

  • Nokkonen auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja kiiltävää karvapeitettä sekä torjuu iho-ongelmia kuten ihottumaa.
  • Nokkosen sisältämät luonnolliset antioksidantit vahvistavat hevosen vastustuskykyä ja immuunipuolustusta, torjuvat allergisia reaktioita, hillitsevät tulehduksia ja nopeuttavat paranemista.
  • Lisäksi yrtillä on limaa irrottava ja näin hevosen hengitysteitä hoitava vaikutus.
  • Nokkonen sisältää runsaasti erilaisia ravinteita, kuten vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, luonnollisia mineraalisuoloja, valkuaista sekä hevosen karvan kiiltoa ja kuntoa parantavia öljyjä ja Omega-3-rasvahappoja.
  •  Se sisältää myös runsaasti rautaa, joten nokkosta suositellaan hevosille, joidenveren hemoglobiiniarvot ovat liian matalat.
  • Nokkonen ylläpitää kavioiden kuntoa ja toimii myös nivel- ja jännevammojen ehkäisyssä ja hoidossa. Sen kuitu tukee vatsan ja suoliston toimintaa.

Suositellaan lisäravinteeksi muun ruokinnan ohelle erityisesti talvikaudella, jolloin tuoreruokaa ei ole muutoin saatavilla.

  • Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille

Ruokintaohje
Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 50 ml = 4 g)
Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 150 ml/12 g päivässä (3 mitallista)
Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 200 ml/16 g päivässä (4 mitallista)

Koostumus: 100 % kuivattu nokkonen

Paino 1200 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!
Shopping Cart
Scroll to Top