Echinacea 1 kg Flunssayrtti, Dodson&Horrell

38,00 

D&H Echinacea eli auringonhattu on lisäravinne, joka vahvistaa hevosen immuunipuolustusta ja tarjoaa luonnollista vastuskykyä sairauksia vastaan.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164007361 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

Dodson&Horrell  Echinacea eli auringonhattu on lisäravinne, joka vahvistaa hevosen immuunipuolustusta ja tarjoaa luonnollista vastuskykyä sairauksia vastaan. –

  • Auringonhattu sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, lisäksi se muun muassa kasvattaa valkosolujen määrää ja tehostaa niiden toimintaa sekä parantaa pernan toimintakykyä.
  • Sillä on myös antiviraalisia ja antibakteerisia, tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia.
  • Yrttivalmiste lievittää tehokkaasti tulehdussairauksien, kuten influenssan ja nuhakuumeen oireita ja sopii hyvin mm. vilustumisoireiden ja flunssan sekä yskän ja muiden hengitystietulehdusten hoitoon.
  • Auringonhattua on tutkittu runsaasti, ja siitä on löydetty monia vaikuttavia aineita, kuten fenyylipropaaneja, polysakkarideja sekä useita flavonoideja.
  • Auringonhatun teho nuhakuumeen ja influenssan hoidossa vaikuttaa nykyisten tutkimustulosten valossa olevan enemmän oireita lievittävä ja taudin kestoa lyhentävä kuin ennaltaehkäisevä.

Ravintoainekoostumus Proteiini 13,0 % Kuitu 27,0 %

Ruokintaohje Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 15 ml = 3 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 60 ml/12 g päivässä (4 mitallista) Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 90 ml/18 g päivässä (6 mitallista) Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille

Koostumus 100 % kuivattu Echinacea purpurea -yrtti (auringonhattu eli punahattu)

Paino 1300 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Echinacea 1 kg Flunssayrtti, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top