,

Pau d´ Arco

3,30  /dl

Kohottaa vastustuskykyä viruksia vastaan ja rajoittaa sienten kasvua eri elimissä ja kudoksissa. Pau d’Arco on aktiivinen flunssa- ja herpesvirusta sekä akuuttia hengitystievirusinfektiota ym. vastaan.

Varasto loppu

Pau d’Arco eli Lapacho-puun sisäkuori.

Lapacho-puun kuoren (Pau d’Arco) viruksenvastainen aktiivisuus johtuu siinä olevista lapacholista ja ksylodinista, jotka antavat Pau d’Arcolle antibakteerisen vaikutuksen. Lapacho-puun kuori neutraloi käymisprosesseja, kohottaa vastustuskykyä viruksia vastaan ja rajoittaa sienten kasvua eri elimissä ja kudoksissa. Pau d’Arco on aktiivinen flunssa- ja herpesvirusta sekä akuuttia hengitystievirusinfektiota yms. vastaan. Pau d’Arco on hyvä immuniteettia tukeva tuote ja se on luonnollinen suoja vapailta radikaaleilta. Lapacho-puulla on itsessään erittäin korkea vastustuskyky sienien, itiöiden ja virusten hyökkäyksille.  Sisempi kuori sisältää mm. rautaa helposti imeytyvässä muodossa ja vielä noin 20 mineraalia. Kansanlääketieteessä Pau d’Arco tunnetaan luonnollisena antibioottisena aineena. Etelä-Amerikassa Pau d’Arcon käyttö alkoi jo ennen Inka-imperiumia, missä puuta palvottiin ja sen käyttö oli hyvin laajaa.

 

  • Tukee immuniteettia.
  • Sisältää paljon mineraaleja, hivenaineita ja muita vaikuttavia aineita.
  • Pau d’Arcoa voidaan juoda kuureittain  mineraalipitoisena juomana, kts. ohje.
  • Sitä voidaan käyttää myös ulkoisesti kylpemiseen ja pesemiseen, silmäkylpyihin sekä kääreisiin.

 

Annostus: 1,5 rkl kuorta ja 1/2 litraa vettä keitetään 10-15 minuutin ajan. Suositeltu annos on 3-6 kuppia päivässä.  Mineraalipitoinen tee sopii mm. painonpudotuksen ja paaston tueksi,  tai ruokailun yhteydessä nautittavaksi esimerkiksi sitruunan kanssa. Voit myös käyttää teetä ulkoisesti esimerkiksi pesuun ja kylpyyn. Liian runsaalla käytöllä on laksatiivisia vaikutuksia ja voi aiheuttaa pahoinvointia. Käytä kohtuudella.

 

Hevosille: Voi auttaa stimuloimaan uusien solujen kasvua sekä hoitamaan monia ongelmia, kuten haavoja, sieni-infektioita, bakteeri-infektioita, anemiaa.

Kokeile myös allergisten ihosairauksien hoitoon. Hyvä yleinen tonic hevosille, koska se auttaa edistämään punasolujen tuotantoa ja voi saada hevosen tuntemaan olonsa paremmaksi. Hevosten annostus on sama kuin ihmisille, voidaan antaa kerran päivässä.

 

Vasta-aiheet: Ei sovi henkilöille jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä. Ei raskaana oleville.

  • 100% tuotteen nimen mukaista, laadukasta kuivattua yrttiä, ei lisä- eikä täyteaineita.

Alkuperämaa EU. Elintarvikelaatuisia.

Valmistaja

Rohtola

Shopping Cart
Scroll to Top