Pau d´ Arco

3,30 

Kohottaa vastustuskykyä viruksia vastaan ja rajoittaa sienten kasvua eri elimissä ja kudoksissa. Pau d’Arco on aktiivinen flunssa- ja herpesvirusta sekä akuuttia hengitystievirusinfektiota ym. vastaan.

Saatavuus: Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Rohtola

Pau D´Arco joka on toiselta nimeltä  Lapacho-puun sisäkuori.

Lapacho-puun kuoren (Pau d’Arco) viruksenvastainen aktiivisuus johtuu siinä olevista lapacholista ja ksylodinista, jotka antavat Pau d’Arcolle antibakteriaalisen vaikutuksen. Lapacho-puun kuori neutraloi käymisprosesseja, kohottaa vastustuskykyä viruksia vastaan ja rajoittaa sienten kasvua eri elimissä ja kudoksissa. Pau d’Arco on aktiivinen flunssa- ja herpesvirusta sekä akuuttia hengitystievirusinfektiota ym. vastaan. Pau d’Arco on hyvä immuniteettia tukeva tuote ja se on luonnollinen suoja vapailta radikaaleilta. Kansanlääketieteessä Pau d’Arco tunnetaan luonnollisena antibioottisena aineena.

 

  • Pau D´Arco kuori on luonnollinen yrtti, jota Etelä-Amerikan intiaanit käyttävät 1000 vuotta.
  • Immunitettia tukeva
  • Se sisältää paljon mineraaleja, hivenaineita ja muita vaikuttavia aineita.
  • Pau D´Arcoa voidaan juoda kuureittain  mineraalipitoisena juomana kts ohje.

Sitä voidaan käyttää myös ulkoisesti kylpemiseen ja pesemiseen, silmäkylpyihin, kääreisiin ja kylpy lisäaineena.

Pau D´Arco -puun ominaisuudet: Lapacho-puulla on itsessään erittäin korkea vastustuskyky sienien, itiöiden ja virusten hyökkäyksille.  Sisempi kuori sisältää mm. rautaa helposti imeytyvässä muodossa ja vielä noin 20 mineraalia.

 

Annostus: 1,5 rkl kuorta ja 1/2 litraa vettä keitetään 10-15 minuutin ajan. Suositeltu annos on 3-6 kuppia päivässä.  Mineraalipitoinen tee sopii mm. painonpudotuksen ja paaston tueksi,  tai ruokailun yhteydessä nautittavaksi esimerkiksi sitruunan kanssa. Voit myös käyttää teetä ulkoisesti esimerkiksi pesuun ja kylpyyn. Liian runsaalla käytöllä on laksatiivisia vaikutuksia ja voi aiheuttaa pahoinvointia. Käytä kohtuudella.

 

Hevosille: Tämä yrtti auttaa stimuloimaan uusien solujen kasvua ja auttaa hoitamaan monia ongelmia, kuten haavoja, sieni-infektioita, bakteeri-infektioita, anemiaa.

Allergiset ihosairaudet myös. Hyvä yleinen tonic hevosille, koska se auttaa edistämään punasolujen tuotantoa ja yleensä saa hevoset tuntemaan olonsa paremmaksi.. Hevosten annostus sama kuin ihmisille, voidaan antaa kerran päivässä.

 

Vasta-aiheet: Ei sovi henkilöille jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä. Ei raskaana oleville.

  • 100% tuotteen nimen mukaista, laadukasta kuivattua yrttiä, ei lisä- eikä täyteaineita.

Alkuperämaa EU. Elintarvikelaatuisia.

Valmistaja

Rohtola

Shopping Cart
Scroll to Top