,

Dodson&Horrell Breathe Free 1 kg Hengitysteille

39,95 

D&H Breathe-Free on tehokas yrttiseos, joka tarkoitettu tasapainottamaan ja ylläpitämään hevosen hengitysteiden, keuhkojen ja keuhkoputkien, normaalia toimintaa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164007248 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Breathe-Free on tehokas yrttiseos, joka tarkoitettu tasapainottamaan ja ylläpitämään hevosen hengitysteiden, keuhkojen ja keuhkoputkien, normaalia toimintaa. Se sopii avuksi erilaisiin hengitysteiden ongelmiin, kuten yskään, liman irrottamiseen sekä siitepöly- ja pölyallergiaan. Sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, jotka vahvistavat hevosen vastustuskykyä ja immuunipuolustusta ja ehkäisevät tulehdustilojen syntymistä. Yrtteinä mm. anis, apila ja valkosipuli.

Ravintoainekoostumus Proteiini 16,0 % Raakarasva 3,0 % Kuitu 18,0 % Tuhka 10,0 % Lisäaineet Natrium 0,2 %.
Ruokintaohje Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 100 ml = 17 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 2 mitallista päivässä Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 2,5 mitallista päivässä Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille.

Koostumus Anis, puna-apila, leskenlehti, iisoppi, valkosipuli, valkohurtanminttu, QLC-antioksidanttisekoitus

Apua kaikenlaisiin hengitystieongelmiin

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut – Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Paino 1300 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dodson&Horrell Breathe Free 1 kg Hengitysteille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös