,

Bioglucomin + HA 450g, Eclipse Biofarmab

35,10 

Bioglucomin + HA on entistä tehokkaampi nivelvalmiste. Koostumukseltaan se on kuten Bioglucomin, mutta siihen on lisätty hyaluronihappoa. Se on tarkoitettu ensisijaisesti urheiluhevosille joiden nivelet sekä nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen, mutta käy kaikille hevosille. Ylläpitämään nivelten optimaallista toimintakykyä

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Bioglucomin + HA – Hyaluronihappoa (HA) esiintyy luonnollisesti suurina pitoisuuksina rustossa ja nivelnesteessä. Se on tärkeä voitelu- ja iskunvaimennuksessa, erityisesti rasituksessa oleville hevosille.

  • Glukosamiini ja hyaluronihappo yhdessä
  •  Erityisesti vanhenevista hevosista aina kilpaileviin hevosiin
  • Nivelnesteen ja – ruston hyvinvointiin

Bioglucomin + HA on entistä tehokkaampi nivelvalmiste. Koostumukseltaan se on kuten Bioglucomin, mutta siihen on lisätty hyaluronihappoa. Se on tarkoitettu ensisijaisesti urheiluhevosille joiden nivelet sekä nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen, mutta käy kaikille hevosille.

 

  • Bioglucomin + HA sopii erinomaisesti myös vanheneville hevosille ylläpitämään nivelten optimaalista toimintakykyä.

Hyaluronihappo (HA) esiintyy luonnostaan suurina pitoisuuksina muun muassa rustossa ja nivelnesteessä. Sen vaikutus voitelu- ja iskunvaimennuksessa on tärkeä. Kova rasitus ja ikääntyminen voivat vähentää hyalorinihapon määrää nivelnesteessä. Kun viskositeetti (sitkaus, joka on suure, jolla mitataan nesteen kykyä vastustaa virtausta) vähenee nivelnesteessä, se menettää sen suojaavaa ja iskunvaimentavaa ominaisuuttaan. Viskositeetti nousee jälleen levossa, mutta jos palautumisaika on liian lyhyt kovan rasituksen jälkeen, voi siitä aiheutua vahinkoa nivelessä. HA palauttaa tehokkaasti nivelnesteen viskositeettiä ja voitelee nivelen sarana ominaisuutta.

Suolistossa on reseptoreita, jotka ovat erikoistuneet kuljettamaan hyalorihappoa veressä ja välittämään sen niveleen. Mitä suuremman molekyylinpainon happo omaa sitä parempi. Eclipse Biofarmabin Bioglucomin + HA:n hyalorinihappo molekyyli on erittäin laadukas ja se omaa erittäin suuren molekyylipainon (1 300 000 Da:ta). Hyaluronihappo terästää glukosamiinin vaikutusta. Yhdessä nämä ravintoaineet edistävät hevosen parempaa elämänlaatua. Päivittäin annettuna hyalronihappoa (korkea molekyylipaino) rehunlisänä on havaittu olevan myönteinen vaikutus ylläpitämään nivelen normaalia toimintaa.

Glukosamiini on luonnostaan elimistössä esiintyvää rustokudosten uusiutumista ja hyvinvointia edistävää raaka-ainetta. Glukosamiini on endogeeninen aine (elimistö voi muodostaa sitä itse), joka on tärkeä osa jänteiden, nivelten ja rustojen toiminnassa. Iän myötä tai kovan harjoituksen yhteydessä oman kehon tuotanto ei riitä valmistamaan riittävää määrää glukosamiinia.

Mangaani osallistuu ruston rakentamiseen. Metioniin on helposti imeytyvä rikin lähde. Inuliini on prebiootti, jokta edistävä suoliston hyvinvointia ja auttavat aineiden imeytyvyyteen. Eclipse Biofarmab käyttää lääkeainelaauista glukosamiinia, äyriäisistä. Ei lisättyä sokeria!

Lääkeainelaatua olevat glukosamiini, hyaluronihappo, L-metioniini, kalsiumaskorbaatti sekä mangaani vaikuttavat nivelnesteeseen ja nivelrustoihin päivittäisen ravintoinjektion lailla. Nämä aineosat yhdessä Bioglucomin + HA:n sisältämän inuliinin kanssa edesauttaa nivelnesteen sekä nivelrustojen uusiutumista. Bioglucomin + HA on päivittäinen lisäravinne nivelhyvinvoinnin ylläpitoon.

Koostumus: Glukosamiini HCI (47 %), inuliini ja hyaluronihappo (0.3) %.
Lisäaineet per kg/15 g:
Vitamiinit:
 E 302 C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti) 20 g / 300 mg
Aminohapot: 3.1.1 Metioniini 67 g / 1000 mg
Hivenaineet: E 5 Mangaani (mangaanisulfaatti) 8 g / 120 mg
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 6.5 %, tuhka 1 %, raakarasva 0.1 %, raakakuitu 0.1 % ja natrium 0 %.
Annostus:
Alle 600 kg painavat hevoset: 1 annosmitallinen aamuin ja illoin.
Yli 600 kg painavat hevoset: 1,5 annosmitallista aamuin ja illoin.
Ponit: 0,5 annosmitallista aamuin ja illoin.
Sekoitetaan väkirehuun juuri ennen ruokintaa.
1 mitta = 7,5 g.
Bioglucomin Ha:ta voi syöttää enintään kaksi kertaa suositeltu määrä jottei lisäaineiden enimmäismäärää ylitetä.
Riittoisuus:
450 grammaa antaa annoksella 2 mittaa/päivä noin 30 annosta.

Paino 550 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top