,

Aurora satulan romaani, koko Full, Back on Track

124,00 

Erityisen iskunvaimennuskyvyn ansiosta, tämä pehmuste saattaa myös pehmentää iskujen vaikutusta myös ratsastajan selkään. Siten, sekä hevosella, että ratsastajalla voi olla miellyttävämpi ratsastuskokemus.

Saatavuus: Varastossa

Welltex®-teknologialla varustettu satulan romaani. Koko Full

3D-verkko ja AirTech maksimaalisen hengittävyyden parhaan mukavuuden saavuttamiseksi hevoselle. Erityisen iskunvaimennuskyvyn ansiosta, tämä pehmuste saattaa myös pehmentää iskujen vaikutusta myös ratsastajan selkään. Siten, sekä hevosella, että ratsastajalla voi olla miellyttävämpi ratsastuskokemus.

Pehmuste on vuorattu sileällä sisäkankaalla, johon on upotettu Welltex®-teknologia. Kangas voi lisätä verenkiertoa, ja siten edistää hevosen lihasten liikkuvuutta.  “Aurora” pehmuste voi lisäksi lievittää selän alueen jäykkyyttä tai mahdollista tulehduksesta johtuvaa epämukavuutta. Tämä pehmuste antaa satulaan paremman vakauden anatomisen muotonsa ja etuosan liukumista estävän mikromokkaisen materiaalin ansiosta.

  • Welltex® tekniikka
  • Saattaa vähentää jännitystä selässä
  • 3D-verkko ja Air Tech teknologia, maksimaalinen hengittävyys
  • Iskunvaimennus
  • Mukautuu hevosen selkään
  • Kevyt
  • Matala/keskikokoinen profiili

Materiaali 1: Polyesteri 100 %. Materiaali 2: PU 50 %, polyamidi 50 %. Täyte 1: EVA 100 %. Täyte 2: PP 100 %. Täyte 3: PU 100 %. Täyte 4: SBR 100 %.

Vuori: Polyamidi 80 %, Polyesteri 20 %. Welltex® tekniikka.

 

Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita.

Konepesu 40 ° C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta. Älä pese valkaisuaineella tai huuhtelukirkasteella. Älä kuivapuhdista. Älä silitä. Anna kuivua ilmassa, älä rumpukuivausta.

Valmistaja

Back On Track

Shopping Cart
Scroll to Top