,

Nights Collection Kouluhuopa, Back On Track

79,00 

Uusi kangas heijastaa lämpöä paremmin kuin koskaan aiemmin. Tämä voi antaa hevosellesi paremmat olosuhteet suorittamiseen. Myös verenkierto voi parantua ja selän mahdollinen jäykkyys helpottua ja toivommekin, että saat hevosesi kanssa kokea eron.

Tuotetunnus (SKU): 7340041129241 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Back On Track

Todella hyvä kouluhuopa koossa FULL

Welltex-teknologia on upotettu uuteen kestävään ja innovatiiviseen vohvelikankaaseen huovan sisäpuolella.

  • Uusi kangas heijastaa lämpöä paremmin kuin koskaan aiemmin. Tämä voi antaa hevosellesi paremmat olosuhteet suorittamiseen. Myös verenkierto voi parantua ja selän mahdollinen jäykkyys helpottua ja toivommekin, että saat hevosesi kanssa kokea eron.
  • Huovassa on kaksikerroksinen täyte taatakseen paremman iskunvaimennuksen ja hengittävyyden. Tehty kuuluisan No I-huopamallin mukaan, jotta säälle jäisi riittävästi tilaa ja selkärankaan kohdistuva paine olisi mahdollisimman pieni.

Back on Track tuotteissa on funktionaalinen Welltex- tai tekninen Iontex-kangas, joilla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Paino 500 g (gramma)
Väri

Coffee, Harmaa, Lila, Musta, Nougat, Punainen, Samppanja, Sininen

Valmistaja

Back On Track

Shopping Cart
Scroll to Top