, ,

Superbra Hevossalva Vihreä 150ml, Jennys Salvor

17,75 

Superbra Salva hoitaa iho-oireita ja sisältää luonnollisen hyönteiskarkotteen, joten jopa rikki menneeseen ihoon ei kerry kärpäsiä, mäkäräisiä, paarmoja tai muita hyönteisiä. Sopii myös erinomaisesti kesäihottuman hoitoon.

Varasto loppu

Superbra Hevossalva Vihreä – Puhdasta luonnontuotetta hyönteiskarkotteella!

 • Markkinoilla jo yli 20-vuotta ollut Super Hevossalva Vihreä on tehokas voide.
 •  Puhdas luonnontuote, joka on tarkoitettu hoitotuotteeksi kesän iho-ongelmiin.
 • Salva hoitaa iho-oireita ja sisältää luonnollisen hyönteiskarkotteen.
 •  Sopii erinomaisesti myös koirille ja muille eläimille.Vihreä Superbra Hevossalva on oliiviöljy ja mehiläisvahapohjainen erittäin tehokas voide. Se on puhdas luonnontuote, joka on tarkoitettu hoitotuotteeksi kesän iho-ongelmiin. Sisältää hyönteisiä karkottavia eteerisiä öljyjä. Salva hoitaa iho-oireita ja sisältää luonnollisen hyönteiskarkotteen, joten jopa rikki menneeseen ihoon ei kerry kärpäsiä, mäkäräisiä, paarmoja tai muita hyönteisiä. Sopii myös erinomaisesti kesäihottuman hoitoon.

  Tulokset puhuvat puolestaan!

  Vihreä Superbra Hevossalva on erittäin riittoisa. Myrkyttömyyden vuoksi erittäin hyvä salva haavojen hoitoon myös tammoille ja varsoille.

  Tuoteseloste: Oliiviöljyä, mehiläisvahaa, D-pantenolia, kehäkukkauutetta ja eteerisiä öljyjä.

  INCl: Olea europea (Oliiviöljy), Cera flava (Mehiläsivaha), Panhenol (Pantenoli), Retinol palmitate ((Retinoli Palmitaatti (A-vitamiini)), Calendula officinalis (Tarhakehäkukka), Cymbopogon winterianus (Sitruunaruoho), Eucalyptus (Eukalyptys), Lavendula angustifolia (Tähkälaventeli), Citrus limonum (Sitruunaöljy), Cedrus atlantica (Atlasseetri), Syzgium aromaticum (Mausteneilikka), Limonene (Limoneeni), Linalool (Linaloli).
  Huom! Limoneeni voi aiheuttaa allergisen reaktion.
  Käyttöohje: Puhdista hoidettava alue. Levitä ohut kerros vaurioituneelle iholle 2 – 3 kertaa päivässä tai useammin tarpeen mukaan.
  Huom! Huoneenlämmössä salva pysyy rasvamaisena, auringonpaisteessa se pehmenee. Kylmässä salva kovettuu ja on hankalampi käyttää. 

Paino 170 g (gramma)

Valmistaja

Jennys Salvor

Shopping Cart
Scroll to Top