, ,

Refuel Liquid 1l, Foran

23,60 

Refuel Liquid – tehokas elektrolyyttitiiviste palautumiseen kovan hikoilun jälkeen.  Elektrolyyttivalmiste tiivisteenä, joka käy palautumiseen kovan rasituksen jälkeen kaikille hevosille sekä varsoneille tammoille.  Tasapainottaa menenetyt elektrolyytit rasituksen jälkeen,  sisältää B-vitamiineja, jotka nopeuttaa lihasten palautumista ja ylläpitää ruokahalua.  Glukoosi, antaa nopeaa energiaa ja lisää elektrolyyttien imeytymistä

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5390998011399 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Foran

 

Refuel Liquid – tehokas elektrolyyttitiiviste palautumiseen kovan hikoilun jälkeen.

 •  Elektrolyyttivalmiste tiivisteenä, joka käy palautumiseen kovan rasituksen jälkeen kaikille hevosille sekä varsoneille tammoille.
 •  Tasapainottaa menenetyt elektrolyytit rasituksen jälkeen
 • B-vitamiinit, nopeuttamaan lihasten palautumista ja ylläpitämään ruokahalua.
 •  Glukoosi, antaa nopeaa energiaa ja lisää elektrolyyttien imeytymistä

  Sisältää tehokkaan elektrolyyttiseoksen ja B-vitamiinit, jotka vaikuttavat suolatasapainoon ja ruokahalun palautumiseen harjoittelun, kilpailun tai varsomisen jälkeen. Refuel Liquid tasapainottaa tehokkaasti suolatasapainon kovan harjoittelun ja hikoilun jälkeen ja antaa nopeasti lisää energiaa.Elektrolyyttien lisäksi vitamiinit tehostavat palautumista rasituksesta. B-vitamiinit ovat mukana energian tuottamisessa ja proteiinien aineenvaihdunnassa. Ne myös nopeuttavat lihasten palautumista ja ylläpitävät ruokahalua, joka on tärkeää rasituksen yhteydessä. Glukoosi auttaa elektrolyyttien talteenotossa ja antaa nopeasti palauttavaa energiaa.Nopeaa ja tehokasta palautumista elektrolyyttiseoksella,  annostele tarvittava määrä joko suoraan veteen tai rehuun harjoituksen tai kilpailun jälkeen.
  Refuel Liquid voidaan käyttää myös varsomisen jälkeen palauttamaan tamma nopeasti varsomisesta.  Koostumus: Glukoosi, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkloridi, magnesiumkloridi.
  Lisätty vitamiinit per l/per 100 ml: 3a820 B1 – vitamiini 770 mg/77 mg, 3a831 B6 – vitamiini 260 mg/26 mg, B12 – vitamiini 1000 µg/100 µg
  Ravintoaineet: Raakaproteiini <0.1%, Raakakuitu 1.0%, Raakarasva <0.1%, Tuhka 7.5%, Natrium 2.71%, Kosteus 70.0%, Glukoosi 23.6%, Kalium 0.62%, Magnesium 0.03%, Kalsium 0.07%, Kloridi 4.95%Ruokintaohje:
  450-600kg 100ml
  300-450kg 75ml
  Ravista hyvin ennen käyttöä. Anna 100 ml sekoitettuna veteen tai rehuun harjoituksen tai kilpailun jälkeen. Toista tarvittaessa 3 – 4 tunnin kuluttua. Voidaan käyttää 1-3 päivän ajan tarpeen mukaan. Vettä tulisi aina olla saatavilla, kun annetaan elektrolyyttejä!!!
Paino 1100 g (gramma)

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.
Shopping Cart
Scroll to Top