Nokkonen

1,70  / dl

Nokkonen, tuo meidän mahtava superyrtti sisältää mm. foolihappoa, histamiinia, serotoniinia, asetyylikoliniinia, muurahaishappoa ja estrogeeniä.
Luonnon oma histamiini.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Rohtola
  • Nokkonen, tuo meidän mahtava superyrtti sisältää mm. foolihappoa, histamiinia, serotoniinia, asetyylikoliinia, muurahaishappoa ja estrogeeniä.
  • Sisältää myös paljon klorofylliä, A; B; E ja K 1- vitamiineja, karoteenia, sekä paljon kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, piitä, magnesiumia ja seleeniä.
  • Nokkosella on antioksidanttisia vaikutuksia.
  • Nokkonen on luonnon oma histamiini
Sisäisesti käytettynä nokkonen auttaa munuaisvaivoihin, poistaa nesteitä ja turvotusta, lisää sapeneritystä ja parantaa ruokahalua, tasapainottaa suoliston toimintaa. Nokkonen lisää hemoglobiinin tuotantoa ja siten parantaa yleiskuntoa ja hapenottokykyä. Lisäksi nokkosensiemenet nostavat testosteroni tasoja. Nokkosta ei suositella sydämen ja munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville. 
Hevosilla parantaa karvan laatua sekä luuston ja kavioaineksen kestävyyttä. Kesäihottumasta kärsiville hevosille nokkosta pitää alkaa käyttämään ennaltaehkäisevästi jo maaliskuussa ja syöttää ötökkäkauden loppuun saakka.

100% tuotteen nimen mukaista, laadukasta kuivattua yrttiä, ei lisä- eikä täyteaineita.

– Annostus: –
  •  Ihmiset 1tl-1rkl / päivä
  •  Hevoset 0,5dl-1dl / päivä

Alkuperämaa EU. Elintarvikelaatuisia.

Paino 10 g (gramma)

Valmistaja

Rohtola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nokkonen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top