, , , ,

Luomu Propolis tinktuura 30ml, Propolia

27,90 

Lisäravinteena: Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa, tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura huolellisesti lempiyrttiteehen. Ihonhoidossa: Propolis- tinktuuraa voit tiputtaa suoraan nirhaumaan tai naarmuun tai esim. ärtyneeseen päänahkaan.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3760001820522 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valmistaja:Propolia

Tässä tinktuurassa propolis pääsee loistamaan erittäin puhtaana

Tuote on ollut markkinoille tulonsa jälkeen vuodesta toiseen sarjan parhaiten myyty tuote. Yksi syy on teho ja toinen sen monikäyttöisyys sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Propolistuotteiden ja mehiläistuotteiden pioneerivalmistajana ja eksperttinä vuodesta 1979 toimineen Apimab Laboratoiresen Propolia® tuotteet ovat parasta mehiläispesän antia perinteisin koostumuksin. Tässä monen ihmisen luottotinktuurassa tulee todella esiin valmistavan yrityksen vakuuttava ammattitaito.

  • Lisäravinteena: Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa, tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura huolellisesti lempiyrttiteehen.
  • Ihonhoidossa: Propolis- tinktuuraa voit tiputtaa suoraan nirhaumaan tai naarmuun tai esim. ärtyneeseen päänahkaan.

HUOM! Propolis myös värjää ihoa hiukan rusehtavaksi. Se saattaa myös jättää ruskean läikän vaaleaan tekstiiliin. Vaatteisiin jääneet väriläikät lähtevät yleensä pesussa pois. Sappisaippua on pätevä tahranpoistoon ja sitä saa näppärässä suihkemuodossa mm. Dr. Beckmann -sarjalta.

Propolis Tinktuuran jälkeen voit levittää ihoalueelle Active balm – PROPOLIS & HONEY ihonhoitobalsamia tehostamaan hoitovaikutusta. Toisena tuotteena voit käyttää Siccatiwe Bowderia, jota voit käyttää esim. hiuspohjan ongelmissa. Tiputa Propolistinktuuraa ärtyneelle kohdalle ja sen jälkeen ripottele siihen hoitojauhetta.

INC: 100% puhdistettu luomupropolisuute*. Uutteen liuottimet: Alkoholi, vesi.

*Luomuviljellyt raaka-aineet

Pitoisuus 4 pipetillisessä

2.8ml (2.62g) Propolisuutetta tai 420 mg puhdasta propolista.

Paino 100 g (gramma)

Valmistaja

Propolia

40 vuoden kokemus mehiläistuotteiden valmistuksesta. Marc-Alain Bernard, Apimab Laboratoiresin perustaja ja Propolia® -brändin luoja, on alusta alkaen vaikuttanut teoillaan mehiläisten elinolosuhteiden parantamiseen.  Sanotaan, että hänen intohimonsa on siirtynyt tuotteiden DNA:han ja tuloksena on rakkaudella, tinkimättömällä raaka-aineiden valinnalla sekä rautaisella ammattitaidolla valmistettuja huippulaatuisia mehiläistuotteita. He ovat erikoistuneet vuodesta 1979 lähtien vain ja ainoastaan mehiläistuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen ollen tänä päivänä yksi maailman johtavista alan ammattilaisista. Tuotteiden huippulaatua kuvaa niissä käytetty korkea puhtaan tiivistetyn propoliksen määrä sekä vuosikymmenien aikana saavutettu rautainen ammattitaito. Yrityksen tuotteissa korostetaan raaka-aineiden luomupitoisuutta ja yksittäisten raaka-aineiden hankkimista sertifioiduilta toimittajilta. Raaka-aineiden huippulaatu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen jokaisessa vaiheessa, on luonnollinen osa toimintaa.  Laadukkaat raaka-aineet ja omassa laboratoriossa valmistettavat farmaseuttiset koostumukset ovat yrityksen tuotteiden tehon perustoja.

Luonnon innoittamana

Mehiläiset tarvitsevat puhtaan ja pilaantumattoman luonnon voidakseen antaa meille antimensa parhaimmillaan. Ja ne antimet ovat meidän tuotteillemme elintärkeitä. Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat mahdollisimman luonnollisia, hankimme raaka-aineet luomuviljelijöiltä, jotka kunnioittavat luontoa ja kantavat siitä huolta. Tuotteet ovat luomusertifioituja, jotta sinäkin asiakkaanamme voit täysin luottaa niihin.
Shopping Cart
Scroll to Top