Lahjakortti

10,00 100,00 

Rohtolan lahjakortti on suosittu ja aina henkilökohtainen tapa osoittaa välittämistä. Hanki lahjakortti nyt ja tuo iloa päivään!

Tuotetunnus (SKU): rohtola-lahjakortti Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:Rohtola

Rohtolan verkkokaupan lahjakortti – avain luonnonmukaisten elämysten maailmaan

Etsitkö täydellistä tapaa ilahduttaa läheistäsi? Rohtolan lahjakortti on lahja, joka antaa saajalleen vapauden valita omat suosikkinsa laadukkaasta ja ekologisesta tuotevalikoimastamme. Olipa kyseessä sitten onnen toivotus, kiitos tai muu merkkipäivä, lahjakorttimme mahdollistaa henkilökohtaisen kosketuksen ja on aina mieluisa yllätys.

Valitse itse lahjakortin arvo – Lahjan suuruus on sinun käsissäsi. Valitsemalla lahjakortille haluamasi summan voit osoittaa huomiotasi niin pienellä eleellä kuin antamalla mahdollisuuden suurempaankin hemmotteluun.

Lisää lahjakorttiin henkilökohtainen viesti – Tee lahjakortista vieläkin merkityksellisempi lisäämällä siihen oma tervehdyksesi tai onnittelusi. Viestisi lähetetään saajalle sähköpostitse yhdessä lahjakortin kanssa, tehden lahjastasi entistä henkilökohtaisemman.

Käyttö on vaivatonta – Lahjakortillamme on helppo shoppailla Rohtolan verkkokaupassa. Se toimii kuin verkkopankkiin tai lompakkoon ladattu raha, jolla lahjan saaja voi itsenäisesti valita juuri ne tuotteet, jotka vastaavat hänen toiveitaan.

Unohda arvailut lahjan sopivuudesta – Lahjakortilla saaja päättää itse, mikä tuote tai palvelu vastaa hänen mieltymyksiään parhaiten. Ei enää huolta epäsopivasta lahjasta!

Näin lahjakortti toimii – Kun olet ostanut lahjakortin, sen voi lähettää joko suoraan sinulle tai lahjan saajalle sähköpostitse. Lahjakortin käyttö Rohtolan verkkokaupassa onnistuu muutamalla klikkauksella, ja se on voimassa välittömästi oston jälkeen.

Rohtolan lahjakortti on ajaton, arvostettu ja aina henkilökohtainen tapa osoittaa välittämistä. Hanki lahjakortti nyt ja tuo iloa päivään!

Valmistaja

Rohtola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top