,

Stroppy mare 1 kg ”Tammayrtti”, Dodson&Horrell

41,75 

D&H Stroppy Mare on rentouttava ja rauhoittava yrttiseos, joka tarkoitettu tasapainottamaan ja helpottamaan hevosen hormoneista johtuvia mielialanvaihteluja, esim. tamman käytösongelmia kiima-aikana.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164007347 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Stroppy Mare on rentouttava ja rauhoittava yrttiseos, joka tarkoitettu tasapainottamaan ja helpottamaan hevosen hormoneista johtuvia mielialanvaihteluja, esim. tamman käytösongelmia kiima-aikana. Monipuolinen ja maittava seos sisältää mm. kamomillaa ja rautayrttiä, jotka ovat tunnettuja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Mäkikuisma ja siveydenpuun marjat auttavat tukemaan normaalia hormonitoimintaa. Siveydenpuun marjat voivat myös lievittää PPID-oireyhtymän eli Cushingin taudin oireita. Vadelmasta ja pioninlehdistä on apua epäsäännöllisiin tai kivuliaisiin kiimoihin niiden rentouttavan vaikutuksen ansiosta. Ne myös vahvistavat tamman hedelmällisyyttä. Tuotetta on saatavana myös 5 kg:n säkkipakkauksena sekä nesteenä. Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille.

Ravintoainekoostumus Proteiini 12,0 % Raakarasva 4,0 % Kuitu 24,0 % Tuhka 7,0 % Lisäaineet Natrium 0,2 %

42116 Ruokintaohje Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 100 ml = 15 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 1,5 mitallista päivässä Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 2 mitallista päivässä Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille

Koostumus Mäkikuisma, kamomilla, rautayrtti, siveydenpuun marja, vadelmanlehti, pionin terälehti

Paino 1300 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stroppy mare 1 kg ”Tammayrtti”, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top