, , ,

Bioglucomin 150g, Eclipse Biofarmab

18,80 

Glukosamiinivalmiste kissoille ja koirille, joka sisältää mangaania, C-vitamiinia, metioniiniä, inuliiniä ja oligofruktoosia.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7330824012914 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Bioglucomin –  liikkuville ja vanhemmille koirille ja kissoille.

 • Sisältää glukosamiinia lisäämään liikkuvuutta
 • Koirille ja kissoille rasituksen yhteydessä tukemaan nivelten hyvinvointia
 • Helppo annostella mukana olevalla mitalla

  Tuote on kehitetty lemmikeille liikkuvuuden lisäämiseksi. Bioglucomin on täydennysravinto nivelnesteen ja -ruston hyvinvointiin sekä uusiutumiseen. Bioglucominissa lääkeainelaatua olevat glukosamiini, L-metioniini, kalsiumascorbaatti sekä mangaani vaikuttavat nivelnesteeseen ja nivelrustoihin päivittäisen ravintoinjektion lailla. Nämä aineosat yhdessä Bioglucominin sisältämän imeytymistä edistävien inuliinin sekä oligofruktoosin kanssa edesauttavat nivelnesteen sekä nivelrustojen uusiutumista.

 

 • Glukosamiini on koiran ja kissan nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka on tärkeä osa jänteiden, nivelten ja rustojen muodostumisessa.
 • Tuotteeseen on lisätty mangaani, joka edistää ruston kehitystä.
 • Sisältää metioniinia, joka on rikkipitoinen aminohappo, jota myös tarvitaan rustojen hyvinvointiin ja ylläpitäseen.
 • Vanhentuessaan tai kovassa harjoituksessa elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi glukosamiinia, joten se on lisättävä ruokintaan mukaan.

  Bioglucomin on päivittäinen lisäravinne nivelhyvinvoinnin ylläpitoon. Se on auttanut jo satoja lemmikkejä parempaan elämänlaatuun. Glukosamiini Eclipse Biofarmabin Bioglucomin:ssa ja Jointbuilder:ssa, on luonnollinen tuote, joka imeytyy hyvin.  He käyttävät ainoastaan eurooppalaista glukosamiinia, joka on yhtä korkeatasoista kuin lääkeaineissa. Eclipse Biofarmab pyrkii olemaan lisäämättä mitään ylimääräistä tuotteisiinsa. Tuote ei sisällä sokeria!

  Glukosamiini on luonnostaan elimistössä esiintyvää rustokudosten uusiutumista ja hyvinvointia edistävää raaka-ainetta. Monet eläinlääkärit, mm. eläinlääketieteentohtori Timo Talvio suosittelee potilailleen Bioglucomin lisäravinnetta. Tuote sopii myös nuorille koirille ehkäisemään vammautumisriskiä ja vahvistamaan niveliä kasvuvaiheessa.

  Ote, Eläinlääketieteen tohtorin Timo Talvion tekstistä Bioglugominista:
  Bioglucominin sisältämä glukosamiini on nivelille välttämätön aine, sillä se on osa normaalia nivelnestettä ja nivelrustoa. Elimistö pystyy muodostamaan glukosamiinia glukoosista rajallisen määrän. Glukosamiinin muodostuminen elimistössä saattaa olla rasitukseen nähden liian vähäistä tai se voi olla häiriintynyt, kuten esimerkiksi nivelrikkopotilailla. Tällöin glukosamiinin lisääminen ravintoon on välttämätöntä nivelten normaalin toiminnan ylläpitämiseksi.  Glukosamiini imeytyy suunkautta annettuna nopeasti ja lähes täydellisesti kulkeutuen tehokkaasti niveliin. Vain pari prosenttia poistuu ulosteen mukana. Glukosamiinilla on myös nivelruston ehkäisevä vaikutus. Samoin kuin se estää rustoa hajottavien entsyymien toimintaa. Glukosamiinilla on siis nivelrikon syntyä ehkäisevä vaikutus. Nivelrikon hoidossa glukosamiinin vaikutus on luonnonmukaisempi ja turvallisempi kuin tulehduskipulääkkeiden. Kivulloisia niveltulehduksia hoidettaessa, voidaan glukosamiinia käyttää yhdessä tulehduskipulääkkeiden kanssa. Glukosamiinin kipua poistava vaikutus alkaa vasta noin 2 viikon kuluessa, jolloin tavanomaisten tulehduskipulääkkeiden annostus voidaan pienentää tai jopa lopettaa kokonaan.

  Koostumus: Glukosamiini HCI (47%), inuliini/oligofruktoosi
  Lisätty 1000g /2g
  Vitamiinit: E 302 C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti)16,5g/33mg
  Aminohapot: 3.1.1 Metioniini67g/133mg
  Hivenaineet: E5 Mangaani (mangaanisulfaatti)2,5 g/5mg
  Ravintoaineet: Raakaproteiini 6,5 %, tuhka 1 %, raakarasva 0,1 %, raakakuitu 0,1 %, natrium 0 %.
  Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämpötilassa.
  Annostus:
  Pieni koira/kissa: 2 annosmittaa päivittäin
  Keskikokoinen koira: 3 annosmittaa päivittäin
  Suuri koira: 4 annosmittaa päivittäin
  1 annosmitta = 1 ml (sekoitetaan ruokaan)
  Riittoisuus:
  Keskikokoseille koiralle 3 annosmitalla antaa 50 päivää.
  Jauhe.

Paino 170 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top