Valkopajunkuori

2,50  /dl

Valkopajunkuori, jota on käytetty asperiinin asemasta, niin särkyihin kuin tulehduksiin.

Saatavuus: Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:Rohtola

Valkopajun kuoriuutetta on käytetty lääketieteellisesti satoja vuosia.

Se sisältää salisiinia, jonka elimistö muuttaa salisyylihapoksi ja jolla on sama vaikutus kehoon kuin aspiriinilla ilman sivuvaikutuksia. Itse asiassa White Willow Bark Extract oli aspiriinin synteesin perusta. Valkopajun kuoren käyttöhistoria ulottuu aina vuoteen 500 eKr., jolloin muinaiset kiinalaiset parantajat alkoivat käyttää sitä kivun hallintaan. Valkopaju saattaa auttaa seuraavissa:

  • pajupuuta käytetään  päänsäryn ja reuman aiheuttaman kivun lievittämisessä ja kuumeen alentamisessa.
  • Tulehdusta ehkäisevä / poistava, kuumetta lievittävä, kipulääke, lievittää akuuttia ja kroonista kipua, mukaan lukien päänsärky, selkä- ja niskakipu, lihassärky ja kuukautiskipuja;
  • Joillakin valkopajun kuorta käyttävillä niveltulehduksista kärsivillä on vähentynyt turvotus ja tulehdus ja lopulta lisääntynyt liikkuvuus selässä, polvissa, lonkissa ja muissa nivelissä.
  • Pajun kuori sisältää parkkiaineita ja se saattaa värjätä virtsan punaiseksi.

Sopiva annos on esim. ruokalusikallinen rouhetta, jota keitetään 2 dl:ssa vettä viiden minuutin ajan. Siivilöity keite juodaan parissa osassa päivän aikana.

  • sama ohje käy hevosille  (doping varo 4-5vrk)

Varoitukset: Salisyylihappo saattaa ärsyttää ruuansulatuselimistöä ja aiheuttaa myös allergiaa. Ulkoista pitkäaikaista käyttöä laajoilla ihoalueilla on syytä välttää; varsinkin raskaana oleville ja munuaisvaivoista kärsiville se saattaa aiheuttaa munuaisvaurioita

  • Myöskään tiineille tammoille ei ole sopiva, eikä munuaisvaivoista kärsiville.

100% tuotteen nimen mukaista, laadukasta kuivattua yrttiä, ei lisä- eikä täyteaineita.

Alkuperämaa EU. Elintarvikelaatuisia.

Valmistaja

Rohtola

Shopping Cart
Scroll to Top