,

Milk Thistle/ Maarianohdake 500g, Dodson&Horrell

36,00 

D&H Milk Thistle eli maarianohdake (Silybum marianum) on hevosen maksan toiminnan tehostamiseen ja sen terveyden ylläpitoon sekä verenpaineen hoitoon käytetty yrttivalmiste. 

Maksan toimiessa vajaatehoisesti alkaa esiintyä ns. maksaoireita, joita ovat mm. alentunut ruokahalu, heikko palautuminen, väsymys ja yleisesti heikentynyt vointi, yleiskunto ja suorituskyky.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5029 16400 1925 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Milk Thistle eli maarianohdake (Silybum marianum) on hevosen maksan toiminnan tehostamiseen ja sen terveyden ylläpitoon sekä verenpaineen hoitoon käytetty yrttivalmiste.

Maksalla on keskeinen rooli hevosen aineenvaihdunnan säätelyssä ja elimistön kuona-aineiden käsittelyssä. Se mm. säätelee verensokeria ja aminohappopitoisuutta, muuttaa rasvojen hajoamistuotteita elimistölle sopiviksi, valmistaa sappinestettä, hajoittaa hormoneja ja varastoi glykogeenia, verta, vitamiineja ja rautaa. Maksa varastoi myös kehoon kertyviä raskasmetalleja. Lisäksi se tuhoaa verenkierron mukana tulevia bakteereita ja myrkkyjä.

Maksan toimiessa vajaatehoisesti alkaa esiintyä ns. maksaoireita, joita ovat mm. alentunut ruokahalu, heikko palautuminen,
väsymys ja yleisesti heikentynyt vointi, yleiskunto ja suorituskyky.

  • Maarianohdakkeen kypsissä siemenissä on silymariineja eli flavonolignaaneja, joilla on todettu olevan maksaa huoltava vaikutus.
  • Aine suojaa maksan tylppysoluja erilaisilta ulkoisilta haitoilta ja vahingoittavilta aineilta. Suojaaminen tapahtuu mm. siten, että maksan uloimpien solukalvojen eli membraanien rakenne muuttuu, jolloin myrkkyjen ja muiden haitta-aineiden pääsy maksasoluihin vaikeutuu.
  • Maarianohdake myös vilkastuttaa maksasolujen tärkeitä aineenvaihdunnallisia prosesseja jopa niin, että jo syntyneet vauriot korjaantuvat osittain.
  • Se lisää keskeisen antioksidantin, glutationin määrää ja vaikuttaa myös insuliiniresistenssiin parantamalla maksasolujen insuliiniherkkyyttä.
  • Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille.

Ruokintaohje
Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 100 ml = 12 g)
Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 25 g päivässä (2 mitallista)
Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 30 g päivässä (2,5 mitallista)
Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille

Koostumus: 100 % kuivattu maarianohdake (Silybum marianum)

Paino 600 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!
Shopping Cart
Scroll to Top