,

Medrull HOTPLASTER lämpölaastari 9×14 cm 1 kpl

2,70 

Kipua lievittävä lämpölaastari. Vaikutusaika 24 tuntia.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9297659 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Medrull

Kipua lievittävä lämpölaastari. Vaikutusaika 24 tuntia.

Lievittämään seuraavia kiputiloja:

  • lannekipu,
  • niskan jäykkyys,
  • lihasjännitys,
  • nivelkipu,
  • reumaattinen kipu
  • kuukautiskipu.

Ennen asettamista kostuta lämpölaastarin liimapuoli lämpimällä vedellä. Tämä aktivoi lämmittävän vaikutuksen. 1. Avaa pakkaus ja ota laastari esiin. 2. Poista läpinäkyvä suojakalvo. 3. Aseta laastari hoidettavalle alueelle varmistaen, että se kiinnittyy kunnolla. Odota 10-15 minuuttia tunteaksesi lämpövaikutuksen. Jätä laastari iholle 24 tunniksi ja vaihda se sen jälkeen uuteen. Käytä saksia, jos leikkaat laastarin pienemmiksi paloiksi. Pese kädet laastarin asettamisen jälkeen.

Lämpövaikutuksen voimakkuus ja kesto voi olla yksilöllistä ja riippua lämpötilasta, ihon herkkyydestä ja vartalon aktiivisuudesta kun laastari on iholla (hikoilu, erityisesti urheilusta johtuva, lisää lämpövaikutusta).

Laastarin kipua lievittävä ja rauhoittava vaikutus ei riipu lämmön voimakkuudesta. Arnikan, Devil’s Claw’n ja pajunkuoren vaikutus kestää 24 tuntia laastarin asettamisesta.

Sis: Luonnonmukaiset vaikuttavat aineet: Arnika, Devil’s Claw (harpagojuuri), pajunkuori, vanillyylibutyylieetteri (VBE).

  • CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Dermatologisesti testattu.

VAROITUS! Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä vain ehjälle, puhtaalle ja kuivalle iholle. Ei lasten ulottuville. Pese kädet laastarin asettamisen jälkeen. Älä aseta silmien tai limakalvojen alueelle tai niiden lähelle. Älä käytä samanaikaisesti muiden paikallisesti käytettävien hoitavien aineiden kanssa. Tutustu käyttöohjeisiin alla. Lopeta käyttö, jos ilmenee ärsytystä tai yliherkkyyttä tuotteelle. Tuotteen toimintakyky ja turvallisuus taataan sillä, että pakkaus on ehjä. Älä käytä yhtä laastaria useampaa samanaikaisesti samalla vartalon alueella. Älä käytä, jos olet raskaana, vaan kysy ensin lääkäriltä. Älä käytä, jos pakkaus on vahingoittunut tai siinä on reikä. Välttääksesi ihottuman käytä yhtäjaksoisesti enintään 4 päivää.

Paino 30 g (gramma)

Valmistaja

Medrull

Shopping Cart
Scroll to Top