,

Luomu Detox puhdistustipat 100ml, Frantsila

21,19 

Puhdistumisen ja uudistumisen tueksi sekä kehon itsekorjaantumisvoimien elvyttämiseksi

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 6416384040367 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valmistaja:Frantsila

Puhdistumisen ja uudistumisen tueksi sekä kehon itsekorjaantumisvoimien elvyttämiseksi

  • Käytä tippoja kun haluat puhdistaa kehoasi sisäisesti ja voimaantua esim. väsymyskausina.
  • Ota niitä myös aina puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista.
  • Nokkonen kohottamaan vireyttä, kehäkukka auttamaan kehon itsekorjaantumisessa ja voikukka tehostamaan suoliston toimintaa.

Inc: *Alcohol (alkoholi), *Taraxacum officinalis (voikukka) juuriuutos, *Arctium lappa (takiainen) juuriuutos, Urtica dioica (nokkonen) lehtiuutos, *Trifolium pratense (puna-apila) kukkauutos, *Achillea millefolium (siankärsämö) kukkauutos, *Calendula officinalis (kehäkukka) kukkauutos, *Rumex ssp. (hierakka) juuriuutos, *Beta vulgaris (punajuuri) lehtiuutos. >br> *Luomua.

 

Käyttöohje: 25 tippaa 2 kertaa päivässä veden kera. Puhdistuskuurina 3 viikon yhtäjaksoinen käyttö. Tuotetta voi käyttää myös tarvittaessa. Annostusta voi tällöin lisätä 3:een kertaan päivässä haluttaessa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Paino 200 g (gramma)

Valmistaja

Frantsila

Shopping Cart
Scroll to Top