Vita E 130 mg

15,15 

E-vitamiini on yleisnimike rasvaliukoisille tokoferoli- ja tokotrienoliyhdisteille. Luonnossa nämä yhdsiteet esiintyvät kahdeksassa eri muodossa α-, β-, γ-, δ-tokoferoleina ja trienoleina.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6410530034408 Osasto:
Valmistaja:Vitabalans

E-vitamiini on yleisnimike rasvaliukoisille tokoferoli- ja tokotrienoliyhdisteille. Luonnossa nämä yhdsiteet esiintyvät kahdeksassa eri muodossa α-, β-, γ-, δ-tokoferoleina ja trienoleina. Biologisesti aktiivisin ovat tokoferolit. E-vitamiinia syntyy vain kasveissa, siksi sitä saa parhaiten kasviöljyistä, viljavalmisteista ja pähkinöistä. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä eli se toimii antioksidanttina ja solukalvojen rakenteen ylläpitäjänä kaikissa soluissa. Aikuisilla E-vitamiinin puutetta voi aiheuttaa rasvojen imeytymishäiriöt.
Ravintolisä ei korvaa monipuolistaja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
G, L, sokeriton
ANNOSTUS
1 kapseli päivässä niellään veden kanssa.
KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:
• E-vitamiinia 130 mg α-TE
Ainesosat
D-alfa-tokoferoli, kapseli: liivate (kala), glyseroli.
PAKKAUSKOKO
100 kapselia
Valmistusmaa Saksa

Valmistaja

Vitabalans

Vitabalansin tuotevalikoimasta moni erityisruokavaliota noudattava löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vitabalans on  suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Paino 80 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vita E 130 mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös