,

Virkistävä Wellmotion korvakynttilä 2kpl, Biosun

12,90 

BIOSUN-korvakynttilät luetaan klassisiin poisjohtaviin hoitoihin. BIOSUN-korvakynttilähoito on paikallisesti vaikuttava, miellyttävä ja täysin kivuton alipainelämpöhoito, jonka avulla voidaan vaikuttaa positiivisesti moniin pään alueen vaivoihin. Kynttilät myydään 2 kappaleen laatikoissa.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 4029338557549 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Biosun

Luotettava ja alkuperäinen Biosun-korvakynttilä on puhdas luonnontuote, joka valmistetaan perinteisen Hopi-intiaanien mallin mukaisesti käsityönä 100 % luonnollisista ja säännöllisesti tarkistetuista ainesosista. Valmistusaineina on käytetty puuvillakangasta, hunajauutetta, luomuvahaa sekä yrttiuutteita. Biosun-korvakynttilä on sertifioitu ja CE-merkitty tuote.

  • Sitruunaruohon, eukalyptuksen ja limen tuoksu virkistää. Keskity kuuntelemaan ja anna liekin ja tuoksun viedä mukanaan.
  • Tuotteet ovat suojattuna muovipussissa.

BIOSUN-korvakynttilät luetaan klassisiin poisjohtaviin hoitoihin. BIOSUN-korvakynttilähoito on paikallisesti vaikuttava, miellyttävä ja täysin kivuton alipainelämpöhoito, jonka avulla voidaan vaikuttaa positiivisesti moniin pään alueen vaivoihin. Kynttilät myydään 2 kappaleen laatikoissa.

  • Tunnettuja käyttötarkoituksia ovat mm.: verenkierron, aineenvaihdunnan ja lymfan paikallinen aktivointi, korvahygienia, korvavahan irrottaminen, hermorasituksen, unettomuuden, hyperaktiivisuuden ja stressin rauhoittaminen ja meditaatio.

Hoito sopii koko perheelle, myös lapsille silloin, jos lapsi jaksaa pysyä ehdottomasti paikallaan koko hoidon ajan eikä pelkää tulta. Jokainen lapsi on erilainen ja vanhemmat tekevät päätöksen hoidon suhteen. Hoitohetken tulee olla lapselle mieluisa ja rentouttava. Ei sovi, jos lapsella akuutti tulehdus, ilmastointiputket korvissa tai korvan alueella ihottumaa.

Vaikutuksessa voidaan erottaa fysikaalisesti seuraavat mielenkiintoiset vaiheet:

1. Alipaine: korvakynttilän sisällä oleva lievä alipaine, (”kaminaefekti”) ja liekin luonnollisen lepattavan liikkeen synnyttämä värähtely ilmapatsaassa, saavat yhdessä aikaan tärykalvon hellävaraisen hieronnan. Tämä säätelee ontelojärjestelmän painetta, jonka hoidettava tunteekin heti.

2. Lämpö: Palamisprosessi heijastaa miellyttävän mietoa lämpöä korvan sisäosiin, jossa se paikallisesti stimuloi ääreisverenkiertoa, joka puolestaan voimistaa immunologista puolustusjärjestelmää ja voimistaa lymfanesteen kiertoa. Lisäksi lämpö stimuloi refleksialueita ja energiapisteitä alueella. Koko prosessi on miellyttävä ja kivuton kokemus. Hoitoa saaneet kuvaavat tunnetta hoidon jälkeen rentoutuneeksi ja tasapainoiseksi. Näin Biosun Hopi korvakynttilähoito rauhoittaa mieltä ja edistää hyvinvointia.

Käyttöohje

Korvakynttilät ovat n. 22 cm pitkiä ja jokaisen kynttilän palamisaika on 10 – 12 minuuttia.

Kun noudatat ohjeita tarkoin, käyttö on helppoa ja turvallista.

Esivalmistelut

Luo huoneeseen rentouttava ilmapiiri ennen käyttöä esimerkiksi rentoutusäänitteellä ja/tai tuoksukynttilällä. Sulje silmäsi, niin koet elämyksen intensiivisempänä. Huoneen tulee olla vedoton, jotta liekki palaa rauhallisesti. Peittele itsesi lämpimänä peitolla ja ota mukava kylkiasento, jossa on hyvä olla 10 minuuttia liikkumatta. Tue pää tyynyllä siten, että korvakäytävä on pystysuorassa ylöspäin.

Vetoisessa huoneessa korvakynttilästä saattaa palamisen aikana lennähdellä pieniä, kylmiä tuhkahiukkasia. Ystäväsi/hoitajasi voi kaiken varalta peittää ympäröivän alueen liinalla hiuksiesi ja vaatteittesi suojaamiseksi. Tuhka on kylmää, joten ei tarvitse pelätä sen polttavan ihoa. Kun esivalmistelut on suoritettu, ystäväsi voi ottaa mukavan asennon vierelläsi.

Sytyttäminen

Korvakynttilä sytytetään päästä, jossa ei ole tekstiä ja se asetetaan palamattomasta päästä pystysuoraan kevyesti kiertäen ja hellävaraisesti painaen ulkoiselle korvakäytävälle, kunnes se istuu tiiviisti korvakäytävän suulla. Korvakynttilä on asetettu oikein paikalleen, kun sivuilta ei tule savua ja kun kuulet liekin miellyttävästi lepattavan ja kohisevan.

HUOM! Korvakynttilän palamattomasta päästä (turvasuodatin) voi nousta valkoista höyryä heti kynttilän sytyttämisen jälkeen. Tämä kuuluu käsittelyyn. Lämpö kuljetetaan näin ulkoiseen korvakäytävään. Sulje aukko hetkeksi peukalolla, kunnes asetat korvakynttilän kevyesti kiertävällä liikkeellä ja hieman painaen korvalle.

Polttaminen

Korvakynttilän saa sytyttää vain päästä, jossa ei ole tekstiä eli vastapäätä kynttilään lisättyä turvasuodatinta! Korvakynttilästä tulee pitää kiinni koko hoidon ajan. Hoitaja pitää huolen myös siitä, että hiukset eivät pääse liekin lähelle. Voit itse valita käytätkö jotain suojaa pään ja hiusten alueella estämään putoilevan tuhkan tarttumista vaatteisiin tai hiuksiin. Koska hoitaja pitää kynttilän pystyssä koko hoidon ajan, ei pään seutua tarvitse suojata palamisvaaran takia, koska tuhka ei ole kuumaa, eikä siten voi aiheuttaa palamisvaaraa.

Sammuttaminen

Kynttilä ei sammu itsestään! Korvakynttilä tulee sammuttaa viimeistään, kun korvakynttilä on palanut 1 cm:n päähän ympäri kiertävästä turvamerkkiviivasta. Hoitaja ottaa kynttilän varovasti korvasta ja sammuttaa sen vesilasissa.

Käsittele molemmat korvat

Molemmat korvat käsitellään aina vuorotellen 1 kynttilä/korva. Lopussa ystäväsi/hoitajasi voi varovaisesti puhdistaa pumpulipuikolla mahdollisesti korvakäytävän suulle muodostuneen eritteen.

Jälkilepo

Noin 15-30 minuutin lepo käsittelyn jälkeen tukee kynttilän vaikutusta erittäin positiivisesti. Voit hemmotella itseäsi tämän vaiheen aikana myös hiljaisella rentoutusmusiikilla ja hyväntuoksuisilla eteerisillä öljyillä. Jokaiselle korvakynttilälle on sen vaikutuksia tehostamaan luotu oma BIOSUN-öljysekoitus. linkki öljyyn.

Kontraindikaatiot – älä käytä jos

Kärsit kroonisesta tai äkillisestä sairaudesta? Tai oletko epävarma, sopiiko hoito sinulle? Ota tällöin aina yhteys terapeuttiisi tai maahantuojaan varmistaaksesi asian.

Korvakynttilöitä ei tule käyttää kroonisen tai äkillisen sairauden aikana eikä korvatulehduksen tai korva-alueen tai korvakäytävän tulehdusten aikana. Älä käytä jos korvan alueella on ihottumaa. Korvakynttilöitä ei myöskään suositella käytettäväksi henkilöillä, joilla on tärykalvossa repeämä tai niihin on laitettu ilmastointiputket.

Allergisia reaktioita on harvoin raportoitu, mutta jos korva alkaa äkillisesti kutista, voi rauhoittaa kutinan korvatipoilla.

Laatu, turvallisuus ja ainutlaatuinen turvasuodatin

Korkeiden laatuvaatimuksiemme ansiosta Biosun korvakynttilöillä on yhä enemmän tyytyväisiä asiakkaita kautta maailman. Iso kiitos tästä kuuluu luonnonlääkintään perehtyneille terapeuteille, jotka ovat hoitotyössään vuosikausien ajan käyttäneet korvakynttilöitä menestyksekkäästi ja näin levittäneet tietoa hoidosta asiakkailleen.

Vuosia kestäneen tieteellisen ja lääketieteellisen tutkimuksen avulla Biosun on pystynyt kehittämään tehokkaan patentoidun turvasuodattimen, joka takaa, ettei korvaan pääse juoksevaa vahaa tai liikaa tiivistynyttä nestettä. Suodatin on valmistettu ympäristöystävällisestä PE-muovista ja se ilmentää samalla yrityksen BIOSUN-korvakynttilöiden teknistä tietämystä, taitoa sekä innovatiivisuutta.

Palovammojen vaara olemassa! Siksi emme suosittele korvakynttilähoidon tekemistä itselle. Anna esim. ystäväsi hemmotella sinua hoidolla. Näin siitä tulee turvallisempaa ja sinä voit maata, nauttia ja kokea rentouttavan elämyksen paljon intensiivisemmin. Laita aina vesilasi hoitopisteen viereen korvakynttilän sammuttamista varten.

Korvakynttilän käyttö tapahtuu aina omalla vastuulla. Kun noudatat ohjeita, käyttö on helppoa ja turvallista.

Biosun-korvakynttilät ovat Euroopan suosituimmat ja niiden valmistajalla on yli 30-vuoden kokemus kynttilöiden valmistamisessa.

Toivotamme sinulle rentouttavaa hoitohetkeä kiireen keskelle!

Paino 60 g (gramma)

Valmistaja

Biosun

Shopping Cart
Scroll to Top