,

SUN Feeder B, Foran

28,50 56,00 

SUN- Feeder B:tä käytetään silloin, kun rehun B- vitamiinipitoisuus ei riitä tyydyttämään hevosen tarvetta tai suoliston epätasapaino häiritsee B-vitamiinin tuottoa. A-, D- ja C-vitamiinit ovat tärkeitä vitamiineja koko sisäruokintakauden. Varsat hyötyvät D-, ja C- vitamiinista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Foran

SUN – Feeder B – vitamiivalmiste, jossa ei ole lisättyä sokeria

 • B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit
 • Lisätty A-, D- ja C-vitamiinit
 • Tukemaan ruokintaa läpi vuodenSUN- Feeder B:tä käytetään silloin, kun rehun B- vitamiinipitoisuus ei riitä tyydyttämään hevosen tarvetta tai suoliston epätasapaino häiritsee B-vitamiinin tuottoa. A-, D- ja C-vitamiinit ovat tärkeitä vitamiineja koko sisäruokintakauden. Varsat hyötyvät D-, ja C- vitamiinista.

  Suoliston ollessa tasapainossa paksusuolen terve mikro-organismit tuottavat suurimman osan B-vitamiineista. Epätasapainoon johtavia tilanteita ovat esim. kova rasitus, kuljetukset, stressi ja keväisin ja syksyisin tapahtuva karvanvaihto tai sairaudet. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja ne eivät kerry elimistöön, vaan ylimääräinen poistuu elimistöstä virtsan mukana.

 

 •  B- vitamiini on tärkeää mm. verisolujen tuotannolle ja se vaikuttaa välillisesti hapenottokykyyn. Hiilihydraattien ja proteiinien hyväksikäytössä B- vitamiineilla on suuri merkitys. B12- vitamiinia tarvitaan mm. rakennusaineena punasoluille ja aminohapoille. B1- vitamiini vaikuttaa suuresti suorituskykyyn. B6- vitamiini on mukana aminohappojen muodostamisessa, energiatuotannossa ja keskushermoston toiminnassa. B2-vitamiini vaikuttaa suuresti energiatuotantoon sen lisäksi se osallistuu hermoston toimintaan ja vaikuttaa kasvu- ja terveystekijänä. Lisäksi A-, D- ja C-vitamiinit tukevat energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmää.

 

 • A-, D- ja C-vitamiinit ovat tärkeitä vitamiineja koko sisäruokintakauden. Nimensä mukaan tuote sisältää tärkeitä vitamiineja, joita saadaan riittävästi kesällä. Kuitenkin, jos hevonen ei laidunna, se loimitetaan tai se on päivät tallissa, niin näitä vitamiineja tarvitaan läpi vuoden.  Varsat hyötyvät D-, ja C- vitamiinista.A-vitamiini vaikuttaa moneen toimintoon kehossa. Se vaikuttaa ihon ja karvan laatuun sekä limakalvoihin. A-vitamiini tukee immuunijärjestelmää ja energia-aineenvaihduntaa. Sen on todettu vaikuttavan hedelmällisyyteen, kasvuun ja hämärännäkökykyyn.

  D-vitamiini on läheisesti mukana seuraavien mineraalien aineenvaihdunnassa mukana; kalsiumin, fosforin ja magnesiumin. Tärkeä vitamiini luuston muodostumisessa sekä luuston kestävyydessä.

  C-vitamiini on antioksidantti ja se vaikuttaa vastuskykyyn. Tärkeä vitamiini kollageenin muodostumiseen.

  Koostumus: Sorbitoli, glyseriini
  Lisäaineet:
  Vitamiinit per 30 ml/per 1 l:
  3a672a A-vitamiini 5 000 IU/166 666 IU
  3a671 D3-vitamiini 1 000 IU/33 333 IU
  3a820 B1-vitamiini 50 mg/1 666 mg
  B2-vitamiini 20 mg/666 mg
  3a831 B6-vitamiini 16 mg/533 mg
  B12-vitamiini 105 µg/3 500 µg
  3a300 C-vitamiini 500 mg/16 666 mg
  Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0,3 %, Raakarasva < 0,1 %, Raakatuhka 0,1%, Raakakuitu < 0,1 %, Kosteus 52,3 %, Natrium 0 %
  Ruokintaohjeet:
  Sekoitetaan päivittäin rehuun;
  Ponit ja varsat 15 ml
  Vuoden vanhat ja aikuiset hevoset 30 ml

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan
suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

1 Litra, 2,5 Litraa

Shopping Cart
Vieritä ylös