Ale!
,

Sukat ja Käsineet, Back on Track

50,00 

Sukat ja käsineet, Back on Track -paketti: Welltex®-teknologialla varustetut sukat ja käsineet, jotka lisäävät verenkiertoa ja tuovat helpotusta kipuihin. Täydellinen valinta aktiiviselle ratsastajalle ja jokapäiväiseen käyttöön!

Tuotetunnus (SKU): 7340041100860-7340041100691 Osastot: ,
Valmistaja:Back On Track

Sukat, Back On Track

Sukat ovat yksi asiakkaittemme suosikeista. Passaa niin naisille kuin miehille.

  • Monilla on jalkojensa kanssa ongelmia, jotka johtuvat tulehduksista, kivuista tai jalkojen palelemisesta.
  • Sukat jalassa voi myös nukkua, jolloin Back on Track-vaikutuksesta voi nauttia koko yön.
  • Muistathan, että Welltex-kangas heijastaa sitä enemmän lämpöä takaisin, mitä enemmän itse tuotamme lämpöä, esimerkiksi liikunnan aikana.

Väri: Musta

S 35-38
M 39-42
L 43-47

 

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Käsineet, Back On Track

Ihanat, toiminalliset käsineet.

Käsineet ovat riittävän ohuet ja joustavat käytettäväksi jokapäiväisessä elämässä sekä tavallisten käsineiden alla, kun olet ulkona. Käsineet on valmistettu Welltex®-materiaalista, joka voi auttaa lisäämään verenkiertoa lämmön heijastuksen kautta. 

  • Tämä tekee niistä erityisen sopivia ihmisille, joilla on kylmät kädet ja kylmät sormet. 
  • Käsineet voivat myös lievittää reumaa ja nivelrikkoa.

Kuten muidenkin Bot tuotteiden , myös käsineiden tehokkuus perustuu itse tuotettuun ja takaisin heijastuvaan lämpöön. Tästä syystä suosittellaan käsineiden käytön aloittamista jo sisätiloissa sekä käsien liikuttelua.

Käden koko
XS 5-6
S 6-7
M 7-8
L 8-9
XL 9-10

Welltex® tekniikka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen luonnollisia mineraaleja. Mineraalit sieppaavat kehon lämpöä ja muuttavat sen pitkän aallon infrapunaenergiaksi, joka heijastuu takaisin ihoon, niveliin ja lihaksiin. Infrapunaenergia tunnetaan kyvystään lisätä verenkiertoa, mikä voi olla hyödyllistä toipumisen aikana vammoista, kulumisesta, tulehduksesta tai jännittyneistä lihaksista.

 

Paino 200 g (gramma)
Sukkien koko

S, M, L

Käsineiden koko

S, M, L, XL

Valmistaja

Back On Track

Shopping Cart
Scroll to Top