Ale!
,

Shy Feeder B 5 Litraa, Foran

59,90 

Shy Feeder B – Foranin suosittu, maittava B-vitamiinivalmiste. Sisältää kaikki tärkeät B-vitamiinit. Käytetään, kun rehun B-vitamiinipitoisuus ei riitä.  Stressin, kuljetuksen, kovan harjoittelun, karvanvaihdon yhteydessä. Huhtikuun Tarjous 2024

Shy Feeder B – Foranin suosittu, maittava B-vitamiinivalmiste .

  •  Sisältää kaikki tärkeät B-vitamiinit
  • Käytetään, kun rehun B-vitamiinipitoisuus ei riitä
  •  Stressin, kuljetuksen, kovan harjoittelun, karvanvaihdon yhteydessä
  • Kanisteri koko 5 litraa.

Shy Feeder B -vitamiinivalmiste on hyvänmakuinen täydennysrehu hevosille. Käytetään silloin, kun rehun B- vitamiinipitoisuus ei riitä tyydyttämään hevosen tarvetta tai suoliston epätasapaino häiritsee B-vitamiinin tuottoa. Suoliston ja ruokinnan ollessa tasapainossa paksusuolen terveet mikro-organismit tuottavat suurimman osan B-vitamiineista. Epätasapainoon johtavia tilanteita ovat esim. kova rasitus, ruokinnan epätasapaino, kuljetukset, stressi ja keväisin ja syksyisin tapahtuva karvanvaihto tai sairaudet. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja ne eivät kerry elimistöön, vaan ylimääräinen poistuu elimistöstä virtsan mukana.

B- vitamiini on tärkeää mm. verisolujen tuotannolle ja se vaikuttaa välillisesti hapenottokykyyn. Hiilihydraattien ja proteiinien hyväksikäytössä B- vitamiineilla on suuri merkitys. B12- vitamiinia tarvitaan mm. rakennusaineena punasoluille ja aminohapoille. B1- vitamiini vaikuttaa suuresti suorituskykyyn. B6- vitamiini on mukana aminohappojen muodostamisessa, energiatuotannossa ja keskushermoston toiminnassa. B2-vitamiini vaikuttaa suuresti energiatuotantoon sen lisäksi se osallistuu hermoston toimintaan ja vaikuttaa kasvu- ja terveystekijänä.

Menestyneet valmentajat ympäri maailman ovat käyttäneet B- vitamiineja hevosille kilpailujen ja kovan rasituksen yhteydessä jo useiden vuosikymmenten ajan!

Koostumus: Sakkaroosi, sorbitoli, glyseriini, hunaja
Lisäaineet:
Vitamiinit per kg/per 30 ml
3a820 B1 – vitamiini 1 425 mg/50 mg
B2- vitamiini 570 mg/20 mg
3a831 B6 -vitamiini 455 mg/16 mg
B12 – vitamiini 2 990 µg/105 µg
Ravintoaineet: Raakaproteiini 0,10 %, Raakarasva 0,1 %, Tuhka 0,1 %, Raakakuitu 0,1 %, Kosteus 35,1%, Natrium 0 %
Ruokintaohjeet:
Päiväannos sekoitetaan rehun joukkoon;
Ponit ja varsat 15 ml
Nuoret ja aikuiset hevoset 30 ml
Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Paino 5500 g (gramma)

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.
Shopping Cart
Scroll to Top