,

Selo E 900g, Orgaaninen seleeni sekä E-vitamiini, Eclipse Biofarmab

37,50 

Orgaaninen Seleeni + E hevosesi hyvinvoinnin parhaaksi.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 7330824009778 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

 

Selo E – Orgaaninen eli suoraan luonnosta peräisin oleva seleeni sekä E- vitamiini ja inuliini.

 • E-vitamiini ja orgaaninen seleeni
 •  Valmennuksessa oleville hevosille
 • Sisältää inuliinia, joka on luonnollinen prebiootti

E-vitamiini on antioksidantti, jolla on tärkeä suojaava tehtävä kehossa.  E-vitamiini torjuu vapaiden radikaalien aiheuttamaa hapettumista kehon soluissa – prosessi, joka johtaa solujen vaurioitumiseen.

 • E-vitamiini edistää myös lihasten hapenottokykyä, verisuonten muodostumista ja sillä on myös merkitystä immuunijärjestelmälle sekä hedelmällisyydelle.

E-vitamiinin tarve kasvaa mm. kovan rasituksen aikana. Tarve vaihtelee ruokinnan, rasituksen määrän ja hevosen suorituskyvyn mukaan. Muita seikkoja, jotka lisäävät E-vitamiinin tarvetta ovat kylmä ilma, uusi kaura, hapatettu ruoka sekä tiineys.

 • E-vitamiinin puute ruokinnassa voi johtaa lihasvaurioihin. Pitää muistaa, että E-vitamiini on rasvaliukoinen ja se varastoituu lihaksiin, rasvakudokseen ja maksaan. On siis tärkeää, että E-vitamiinia ei yliannostella.

SeloE sisältää

 • seleeniä, joka on hivenaine, jolla on tärkeitä fysiologisia tehtäviä. Seleeni on osa entsyymiä, joka neutraloi vapaita radikaaleja.

Vapaat radikaalit vaikuttavat hajottavasti kehon kudoksiin ja aiheuttavat sen ikääntymistä. Seleeni auttaa hidastamaan prosessia. Sillä on myös tärkeä rooli immuunijärjestelmässä ja sitä tarvitaan, jotta valkosolut voivat torjua tehokkaasti bakteereja ja muita mikro-organismeja.

 • Seleeni ja E- vitamiini sekä täydentävät että vahvistavat toistensa vaikutusta. Ne voivat myös korvata toisiaan jossain määrin.

Orgaaninen eli suoraan luonnosta peräisin oleva seleeni imeytyy paremmin. Tämä johtuu siitä, että kaikki seleeni on sitoutunut kasvikunnassa tällä tavalla. Orgaanisesti sitoutunut seleeni vähentää myös yliannostuksen riskiä.

 • SeloE sisältää myös prebioottista inuliinia, joka auttaa mineraalien imeytymistä suolistossa. Inuliini vaikuttaa myös hyödyllisesti suoliston toimintaan.
 • Sis:  Jauhemainen seleeni- ja E-vitamiinilisä.
  Käyttö: Jos rehussa ei ole riittävästi seleeniä ja E-vitamiinia ja kovan rasituksen esim. kilpailun aikana ja kovassa harjoituksessa.

Annostus:
– Yli 600kg painava hevonen: 1,5 mitta/päivä.
– Alle 600 kg painava hevonen: 1 mitta/päivä.
– C-poni tai pienempi: 0,5 mitta/päivä.

Sekoitetaan väkirehuun juuri ennen ruokintaa. 1 annosmitta = 22 g.
Noudata annosteluohjeita, etteivät suositellut ravintolisämäärät ylity.

Koostumus: Dekstroosi, inuliini.
Lisäaineet kg / 22 g: Vitamiinit: 3a 700 E-vitamiini 70 500 mg/1550 mg. Hivenaineet: 3b8.10-seleeni (seleenihiiva) 90 mg/2 mg
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 1,8 %, raakakuitu 0 %, raakarasva 1 %, tuhka 1 %, natrium 0,2 %

Paino 1050 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top