Salvia

1,70  / dl

Salviassa on estrogeenisesti vaikuttavaa hormonia, jolla on suotuisa vaikutus vaihdevuosien hormonaalisiin vaivoihin ja kivuliaisiin kuukautisiin. Sopii myös hikoiluun ja tulehduksiin. Verensokerin tasaajana.

Varasto loppu

Salvia, lehti leikattu

  • Salviassa on estrogeenisesti vaikuttavaa hormonia, jolla on suotuisa vaikutus vaihdevuosien hormonaalisiin vaivoihin ja kivuliaisiin kuukautisiin. Se ehkäisee hikoilua ja lievittää kuumia aaltoja.
  • Salvia auttaa myös hermostoperäiseen ja infektiotautien aiheuttamaan hikoiluun. Hikoilua estävä vaikutus perustuu kasvin sisältämiin glykosideihin.
  • Salvia ehkäisee syljen ja maidon eritystä ja sopii imetystään lopettaville äideille.
  • Salvialla on myös verensokeria alentava vaikutus, jota diabeetikot hyödynsivät ennen insuliinin keksimistä; tosin tietämättöminä oman sairautensa nimestä. Salvian eteeristä öljyä käytetään yskänlääkkeissä limaa irrottavana ja yskänärsytystä lievittävänä rohtona.
  • Salvia sisältää runsaasti parkkiaineita, jotka yhdessä eteerisen öljyn kanssa vaikuttavat lääkitsevästi tulehduksiin. Tulehtuneisiin ikeniin voi tehdä salvian lehdistä suuvettä tai pureskella tuoreita salvian lehtiä. On kuitenkin syytä varoa suun limakalvoja ja käyttää salviaa vain pieniä määriä kerrallaan.

Salvia stumuloi munuaisia, sen eteerisillä öljyillä on antiseptinen vaikutus, joka hillitsee mm. suolistoloisten kehittymistä. Salvia sisältää tanniinia, joka vaikuttaa maksaan, pernaan ja haimaan. Sekä auttaa myös hevosillakin alentamaan veren sokeritasoa.

100% tuotteen nimen mukaista, laadukasta kuivattua yrttiä, ei lisä- eikä täyteaineita.

– Annostus: –
  •  Ihmiset 1tl -1rkl / päivä
  •  Hevoset 0,1dl -0,5dl/ päivä

Alkuperämaa EU. Elintarvikelaatuisia.

 

 

 

Paino 10 g (gramma)

Valmistaja

Rohtola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Salvia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top