Rezcue-jauhe 240 g, Thera Nordic

54,95 

Rezcue-jauheesta tehtävä juoma hoitaa suun limakalvoista eteenpäin koko ruoansulatuskanavan limakalvoja. Rezcue rauhoittaa limakalvon vaurioita ja ärtymystä sekä niihin liittyviä vaivoja, aivan erityisesti närästystä.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rezcue on nopeavaikutteinen juomajauhe ruoansulatuskanavan limakalvon kunnolle.

  • Rezcue-jauheesta tehtävä juoma hoitaa suun limakalvoista eteenpäin koko ruoansulatuskanavan limakalvoja.
  • Rezcue rauhoittaa limakalvon vaurioita ja ärtymystä sekä niihin liittyviä vaivoja, aivan erityisesti närästystä.
  • Rezcue on luonnollisempi ja kestävämpi tapa hoitaa närästystä kuin happojen salpaaminen.
  • Kaikki ainesosat ovat vesiliukoisessa ja nopeasti vaikuttavassa muodossa.
  • Itse juoman voi sekoittaa esimerkiksi lämpimään veteen, jolloin syntyy miedon makuinen ja lähes väritön juoma, joka on helppo nauttia.
  • Jauhe voidaan sekoittaa myös teehen, kahviin tai muuhun lämpimään nesteeseen.

Vaikuttavina ainesosina L-glutamiini, sinkki, karnosiini, lakritsijuuri, rohtosalkoruusu, punajalava ja aloe vera. Valmistettu Suomessa.

Sekoita mittalusikallinen (5 ml) lämpimään nesteeseen. Sekoita ja anna liueta täysin (n. 1 min) ennen nauttimista. Suositeltu päiväannos on yksi mitallinen aamulla ja illalla.

Säilytysohjeet:Kuivassa ja valolta suojattun

Ainesosat: L-glutamiini, lakritsinjuuri (DGL-uute), rohtosalkoruusun juuri (uute), punajalavan kuori (uute), Aloe vera (kuivattu mehu), L-karnosiini, sinkkisulfaatti, maltodekstriini (uutteiden kantoaine).

Varoitukset: Suositeltu päiväannos (2 x 2,5g) sisältää sinkkiä 16 mg. Muita sinkkivalmisteita ei tule käyttää samanaikaisesti, paitsi lääkärin määräyksestä. Ravintolisä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Paino 400 g (gramma)

Valmistaja

Thera Nordic

Shopping Cart
Scroll to Top