,

Photizo Sport

385,00 

Photizo Sport infrapunahoitolaite jokaiseen kotiin.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osastot: ,
Valmistaja:Photizo

Photizo Sport on lääkinnällisten laitteiden kategoriassa CE-hyväksytty laite akuutin kivun hoitoon kotioloissa.

Mikä on akuutti kipu?

Spine-Healt.com määrittelee akuutin kivun tyypiksi kivun, joka kestää tyypillisesti alle kolme-kuusi kuukautta, tai kivun, joka liittyy suoraan pehmytkudoksen vaurioihin, kuten nyrjäytettyyn nilkkaan tai paperihaavoihin. Akuutti kipu on lyhytaikaista, mutta se häviää vähitellen loukkaantuneiden kudosten parantuessa.

Mikä voi aiheuttaa akuuttia kipua?

Tyypilliset esimerkit akuutista, ei-kroonisesta, kivusta ovat liikakäyttöön ja pehmytkudosvammoihin liittyviä. Liikunnasta tai fyysisestä työstä aiheutuvat kiputilat, lihasjännitykset ja nyrjähdyksistä tai murtumista johtuvat nivelvammat ja normaalit kolhut ja mustelmat.

Miten Photizo Sport toimii?

401121-PCQN6J-949

Kautta aikojen on tiedetty, että auringonvalossa on sekä parantavaa voimaa että hyvinvointiominaisuuksia. Valo on energiaa ja energia ylläpitää elämää – sitä ei voida tuhota, mutta se voidaan muuntaa muuhun muotoon.

Photizo Sport LED-valohoito hyödyntää puna- ja infrapunavalon parantavaa voimaa tietyillä aallonpituuksilla ja taajuuksilla. Se kiihdyttää paranemista aktivoimalla kehon omaa kipua poistavaa ja rentouttavaa ’lääkitystä’. Photizo Sport lisää verenvirtausta hoidettavalla alueella ja se mahdollistaa kaikkien kuonaineiden poistumista alueelta nopeasti.

Photizo Home Care -laitteet ovat puna- ja infrapunavaloa välittäviä LED-valolaitteita, joiden valo tunkeutuu ihoon energian tuotannon ja muiden metabolisten prosessien stimuloimiseksi kohdealueilla. Infrapunavalo on yksi ainoista fyysisistä hoidoista, jotka toimivat parantavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Loukkaantuneille soluille voidaan todella antaa uutta eloa valoterapialla. Loukkaantuneille soluille voidaan todella antaa uutta eloa valoterapialla.LED:it ovat käteviä valon tuottamiseksi tietyillä aallonpituuksilla, ja useat tutkimukset osoittivat, että itsessään valo tietyillä aallonpituuksilla on se, joka on luonteeltaan terapeuttinen. Kaikilla biologisilla järjestelmillä on ainutlaatuinen absorptiospektri, joka määrittää ne aallonpituudet, joiden säteily imeytyy tuottamaan tietyn terapeuttisen vaikutuksen. Spektrin näkyvästä punaisesta ja näkymättömästä infrapunavyöhykkeestä on osoitettu olevan erittäin läpitunkevia ja ainutlaatuisia terapeuttisia vaikutuksia elävään kudokseen. LED-valot sallivat myös valonsäteen levittämisen sen sijaan, että se olisi tarkka valonsäde. LED:n laajakulmainen diffuusio antaa sille helpommin laajemman vaikutusalueen, näin valonsäteet kykenevät tunkeutumaan laajemmalta pinta-alalta ja tämä johtaa siihen, että saadaan nopeampi käsittelyaika tietyllä alueella kuin laserilla.

Photizo Sport -laitteen käyttö

Aseta vain Photizo Sport -laitteen pää (LED:it) hoidettavalle alueelle, paina virtapainiketta ja odota, kunnes ajoitettu hoito päättyy, ja siirrä sitten seuraavaan hoitoa vaativaan alueeseen. Toista, kunnes olet käynyt läpikaikki halutut alueet.

Hoida aina laitteen LED-valo pää ihoa vasten. Koska veri imee itseensä suurimman osan valosta paina laitteen päätä varovasti kiinni ihoon, jotta pinnallinen verenvirtaus tukkeutuisi hoidon ajaksi mekaanisestiTämä varmistaa valon syvemmälle tunkeutumisen. Hoida haavat n.2 cm päästä ihosta.

Akuutissa kivussa voit suorittaa hoidon kaksi kertaa päivässä kahdesta (2) kolmeen (3) päivän ajan, minkä jälkeen voit jatkaa hoitoa kahdesta (2) kolmeen (3) kertaa viikossa tarpeen mukaan. 

Valohoito iholle ja eriasteisiin kipuihin on 100% turvallista.

Tekniset ominaisuudet:

o Aallonpituudet: 633nm punavalo, 850nm infrapunavalo
o Hoitoalue: 4.7 cm2
o Teho: 1300 mW
o Laitteen paino: 280 g
o Hoitoannos on 31 sekuntia, jokainen annos sisältää molemmat aallopituudet ja tehon samanaikaisesti
o Hoitoannoksen teho 6 joulea/cm2 – 30% pulsoitua ja 70% jatkuvaa valoa
o CE merkitty lääkintätekninen laite
o Laitteella on 1 vuoden takuu ostopäivästä luettuna

Photizo Vetcare ja Photizo Sport suorittaa 31 sekunnin ohjelman, jonka taajuudet on räätälöity akuutin kivun lievittämiseen, tulehduksen vähentämiseen eläimillä (Vetcare) ja ihmisillä (Sport). Yhteenvetona voidaan todeta, että lähtö on sama, mutta taajuusohjelmat ja hoidon pituus eroavat toisistaan.

Valmistaja

Photizo

Photizo® Vetcare on suunniteltu hoitamaan hevosia, koiria, kissoja ja kaikkia muitakin eläimiä. LED- ja infrapunavalohoito on yksi markkinoiden turvallisimmista hoitokeinoista.
Shopping Cart
Scroll to Top